3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

 

3M Health Care

Gjennom mer enn et århundre har folk har sett til 3M, mot nye produkter og løsninger. Våre helseprodukter benytter seg av 3Ms mange teknologier og vår globale styrke for å sikre folks helse og velvære - i dag så vel som i morgen.

Stetoskop og elektroder

Hvert år velger tusenvis av leger over hele verden 3M Littmann Stetoskop. Synonymt med suveren akustikk og innovativ design, er Littmann det mest anerkjente navnet innenfor auskultasjonsteknologi. Til diagnostikk tilbyr vi Red Dot elektroder som gir pålitelige og klare signaler fra første sekund.

Dental og kjeveortopedi

Vår avanserte forskning i materialer og vår ekspertise i digital teknologi, revolusjonerer hvordan tannleger jobber. Produktløsningene fra 3M ESPE fører til bedre pasientkomfort, estetikk og effektivitet. 3M Unitek er en anerkjent leverandør til kjeveortopedi, gjennnom utvikling og produksjon av innovative produkter for å skape fantastiske smil.

Drug Delivery Systems

Som global leder i utviklingen av innovative måter å innta medisiner, har 3M over 50 års erfaring med produktutvikling og produksjon av medikamentelle leveringssystemer. Vi samarbeider med farmasøytiske og biotekniske selskaper for å kombinere deres molekyler med vår inhalasjonsteknologi og bringe legemidler effektivt til markedet.

Food Safety

Mat- og drikkeindustrien rundt omkring i verden oppnår de aller høyeste nivåene av produktkvalitet og mattrygghet ved hjelp av 3Ms brede produktsortiment for testing og overvåkning av hygiene.

Smittevern

Hver dag blir risikoen for sykehusrelaterte infeksjoner hos både pasienter og helsepersonell redusert av 3Ms produktløsninger. I tillegg til smittevernprodukter for beskyttelse, hygiene og sterilisering, har vi opplæring og teknisk ekspertise. 3M ønsker å være din partner i bekjempelsen av infeksjonsspredning og bidra til økt pasientsikkerhet.

Medisinsk Industri

Ved å produsere enkeltkomponenter som kirurgisk tape eller coating, til komplett sårbehandlings- og kirurgisk utstyr, kan våre teknologidrevne og kundetilpassede løsninger gi produsenter økt effektivitet og fordeler i helsemarkedet.

Hudbeskyttelse og sårbehandling

3Ms pålitelige hudbeskyttelses- og sårbehandlingsprodukter beskytter sårbar hud og behandler akutte, kroniske og post-operative sår. Beskyttende egenskaper kombinert med unik utforming sørger for smittevern, enkel produktapplikering, økt pasientkomfort og kostnadseffektive løsninger for å gi best mulig livskvalitet til pasientene.

An error occurred. javax.xml.transform.TransformerConfigurationException: XML-22000: (Fatal Error) Error while parsing XSL file ({0}). Please contact the System Adminstrator.