3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Referanser

Utskriften

11.03.2013

I Falköping ligger varemerkespesialisten Utskriften, leverandør til hele Midt-Sverige av både reklame, skilt og helfolieringer av alt fra vaskemaskiner og møbler til biler og fly. I bransjen forbindes Utskriften med høy kreativitet og kvalitet, så det å bli 3M MCS-sertifisert var ingen vanskelig beslutning.

- Vi har jo alltid arbeidet med 3M, fordi vi ønsker å tilby den beste kvaliteten på markedet, forteller Besnik Fazliu, medeier i Utskriften. Så da vi ble invitert til MCS-programmet i 2008, innså vi med en gang at det var et fordelaktig samarbeid for alle parter.

- 3M er jo verdenskjent som selskap og varemerke, og nesten alle kjenner til det, fortsetter Fazliu. Så det å bli sertifisert leverandør av prosjekter med 3M-produkter gir kundene en enorm trygghet, og er samtidig en forsikring for kundene om den beste kvaliteten på markedet.

Men Utskriften meldte seg ikke på kun for kundenes skyld.

- For oss som montører er det fantastisk å få innblikk i all den kunnskapen som ligger bak foliene. Hvordan de varierer, hvordan de best håndteres og hvordan de brukes optimalt. Denne kunnskapen åpner helt nye muligheter for både kreativitet og kvalitet, sier Besnik Fazliu.

- Dessuten utvikler 3M hele tiden nye folier, og det kan være både dyrt og vanskelig å teste alt selv. Med 3M Partnernettverk får vi ferdig gjennomtestet informasjon og instruksjoner fra de som kjenner produktene best.

Utskriften bruker også sine 3M-sertifiseringer flittig i markedsføringen; på hjemmesiden og i markedsføringsmateriale.

- Det gjør jo både markedsføring og salg mye enklere når man kan kommunisere så tydelige kvalitetsfordeler. Spesielt på store, kompliserte jobber som f.eks. foliering av et helt fly. Der kommer både spesialkunnskaper, partnersamarbeid og garantier virkelig til sin rett.

Tilbake til: 3M Partnernettverk: