3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Bruksområder

Vi ha en lang rekke dekorløsninger for alle typer bruksområder inkludert merking og helfoliering av biler, flåteannonsering, lysskilt, interiørløsninger, løsninger for offentlig transport og til gulv og vindu.

Car Wrapping

Helfoliering bil

Personliggjorte biler ved hjelp av printet bilfoliering, karbonfiber, matte og børstede metallteksturflater eller ganske enkelt i form av en total fargeendring av bilen.

Les mer

Vehicle Graphics

Dekor til kjøretøy

Omdann alle typer kjøretøyer, enten det gjelder lastebiler, busser, trikker, båter eller fly, til førsteklasses medieressurser, og hjelp kundene å bedre effekten av annonseringen.

Les mer

Public Transport

Offentlig transport

Takket være 3M's dekor produkt løsninger til buss, trikk, tog og andre kjøretøy, har vi løsninger for din bedrifts kommunikasjons strategi.

Les mer

Illuminated Signs

Lysskilt

Slik kombinerer du det beste i dekor og belysning: Fra gjennomskinnelig folie og lysdirigerende folie til våre fleksible underlag og dekorbeskyttelse vet du at du kan stole på merket 3M for dine behov innenfor bakgrunnsbelyst skilting.

Les mer

Building Graphics

Dekor til bygg

3M gir deg ubegrensede muligheter til å gjøre bygningen din til ditt visittkort.

Les mer

Interior Decoration

Dekor til interiør

Det å omforme interiører fra å være rene fysiske enheter til rom som er interessante, inspirerende og innbydende krever fantasifull bruk av symbolikk og visuelle elementer. 3M har den riktige miksen av spesialiserte materialer for å skape estetiske interiører og inspirerende omgivelser ved å reprodusere et tiltalende bildespråk på vegger, vinduer og delevegger.

Les mer

Rear Projection Displays

Bakprojeksjonsfilm

Bruk av 3Ms svært synlige bakprojeksjonsfilmer og skjermer, sammen med projektorer, forbedrer kundens samhandling og kommunikasjon.

Les mer