3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Fasadedekor

3M er verdenslederen i dekordesign for bygninger. Vi leverer unike løsninger som du trenger for annonsering på bygninger, dekor til vinduer og skilt, modernisering og/eller renovering av bygninger. 3M utvikler nye produkter hele tiden som er tilpasse dette underlaget.

Bygninger

Helfoliering av bygninger

Building Wraps

Å helfoliere bygninger kan være svært virkningsfult. Den er stor og vanligvis framtredende. Og med de nye 3M-løsningene er det ingen grenser for hva slags bygninger som kan folieres. Overflater med murstein eller betong, vinduer eller glatte flater?

3M Print Folier

Renovering av Bygninger

Telefonica

Alle vet det: Utseendet til en ny bygning er slående og høyteknologisk. Påvirket av været og luftforurensing kan utseendet på bygningen over tid bli til en grå og værslitt fasade. 3M har løsningen som gir bygninger sitt opprinnelige utseende tilbake.

3M Architectural Finishes for Exterior

Vinduer

Firmaets identitet

Corporate Identity Applications

Firmaets identitet (logo) og annen dekor kan brukes på vinduer i bygninger for å øke synligheten. Bygninger er en meget god måte å heve merkevarebevisstheten for kundene dine. 3M tilbyr en rekke produkter som du kan bruke på vinduer i bygninger.

3M Skjærefolier

3M Dekorationsfolier til glas

Salgsfremmende tiltak

Promotional Applications

For mange firmaer er vinduene i bygningene kjedelige, men du kan også bruke vinduene som salgsfremmende steder. Bruk vårt store utvalg av folier og vår tekniske kunnskap for prosjektene dine. Salgsfremmende folier er enkle å montere og å fjerne.

3M Print Folier

Innsynshindring

Window Privacy

En bygning uten vinduer er ikke enkelt å finne, men vinduene gir ubudne gjester en reell mulighet til å se inn. På en innovativ og stilig måte gir 3M vindusfilm den nødvendige innsynshindringen.

3M Skjærefolier

3M Dekorationsfolier til glas

Sikkerhetsfilm til vinduer

Window Safety

Å dette ut fra et vindu kan ha alvorlige følger. Eller hva med flyvende glass ... Det er best å ikke tenke på konsekvensene, men heller på effektive mottiltak for å hindre dette. 3M™ Scotchshield™ Window Film holder knuste glassbiter og splintre sammen.

Nike-reklame Italia

Merkevareannonsering på jernbanebygning i Milano.

Les merStrekkodefoliering

Slik renoverer du utsiden av en bygning med 3M folie.

Les mer