3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Helfoliering av bil, car wrapping

Link til 1080-seriens nyhetsartikler

3M helfolierings folie kan enten printes digitalt for en fullstendig spesialtilpasset helfoliering eller være ensfarget for en frisk ny fargeendring på bilen. Folien leveres med ulike nivåer av holdbarheter og garantier slik at du er dekket på alle fronter.

Fargeendring med helfoliering

Porsche

Alt annet enn ordinært. Skap et kult og tøft utseende for bilen din. Disse formbare foliene leveres i høyglansfarger, matte farger, børstet metall- og karbonfiber-look. Ekte mønstre på folier som du kan bruke og montere tatt direkte ut av esken; overlaminering er ikke nødvendig.

3M Helfolier (ikke for print)

Helfoliering bil med print

Smart Car

Alle kjøretøyer kan folieres! Alle biler, lastebiler, busser, trailere og bilflåter kan gi kundene dine en bedre måte å bli sett og gjenkjent på. 3Ms produktportefølje tillater alle mulige bruksområder inkludert bilstyling og personliggjøring med printet dekor. Enten det gjelder store bilflåter for firmaer eller personbiler, kan du finne den løsningen som fungerer best med tanke på ditt behove.

3M Print Folier

JD Customs foliererer iøynefallende bil

Slik skaper du et kraftfullt inntrykk med den nye 3M helfolierings folien.

Les merJabe-annonse

Slik håndterer JaBe tunge 3D-applikasjoner.

Les mer