3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Helfoliering av bil, car wrapping

Link til 1080-seriens nyhetsartikler

3M helfolierings folie kan enten printes digitalt for en fullstendig spesialtilpasset helfoliering eller være ensfarget for en frisk ny fargeendring på bilen. Folien leveres med ulike nivåer av holdbarheter og garantier slik at du er dekket på alle fronter.

Fargeendring med helfoliering

Porsche

Alt annet enn ordinært. Skap et kult og tøft utseende for bilen din. Disse formbare foliene leveres i høyglansfarger, matte farger, børstet metall- og karbonfiber-look. Ekte mønstre på folier som du kan bruke og montere tatt direkte ut av esken; overlaminering er ikke nødvendig.

3M Helfolier (ikke for print)

Helfoliering bil med print

Smart Car

Alle kjøretøyer kan folieres! Alle biler, lastebiler, busser, trailere og bilflåter kan gi kundene dine en bedre måte å bli sett og gjenkjent på. 3Ms produktportefølje tillater alle mulige bruksområder inkludert bilstyling og personliggjøring med printet dekor. Enten det gjelder store bilflåter for firmaer eller personbiler, kan du finne den løsningen som fungerer best med tanke på ditt behove.

3M Print Folier

JD Customs foliererer iøynefallende bil

Slik skaper du et kraftfullt inntrykk med den nye 3M helfolierings folien.

Les merJabe-annonse

Slik håndterer JaBe tunge 3D-applikasjoner.

Les mer