3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Lysskilt

Slik kombinerer du det beste fra Dekor og Lysskilt: Fra tranclusente folier og lysledende folier, til våre fleksible underlag og laminater vet du at du kan stole på 3M for dine behov innenfor bakgrunnsbelyste skilt.

Translucente vinyl folier

Shell

Bruk disse translucente foliene til å lage bakgrunnsbelyste, translucente, fleksible eller stive skiltunderlag. Kombiner med lysledende folier for dekor med sterk virkning.

3M Tranclusente Folier

Lysledende folie

Telefonica

Innovative 3M-folier bidrar til å kontrollere lysgjennomgangen og skape skilt, belyste fasader og kanalbokstaver med en imponerende visuell effekt.

De ulike 3M-løsningene for lysleding gjør at du kan skape utrolige spesialeffekter for lysskilt som gir optimale resultater og utvider produktets kapasitet uten behov for spesialutstyr eller ytterligere elektriske komponenter, ganske enkelt ved kreativ design.

3M Light Management Folier

Beskyttende overlaminater

Motorolla

3M tilbyr overlaminater som tilfredsstiller alle behov for dekorbeskyttelse både inne og ute inkludert beskyttelse mot skadelige UV-stråler, bedre varighet, motstandsdyktighet mot grafitti, enklere rengjøring, motstandskraft mot slitasje og skliing, eller ganske enkelt for å endre glansen på den ferdige dekoren.

graffiti resistance, easier cleaning, scuff and skid resistance, or simply to change the gloss of the finished graphic.

3M Beskyttelses Folier

Fleksible underlag

Santander

Disse høykvalitets fleksible underlagene tilbyr stor allsidighet når det kommer til trykking eller dekorering med utvalgte 3M-folier for å lage innendørs og utendørs dekor som brukes på skilt, fasader, baldakiner og master.

3M Fleksible Overflater

Digitalt printet lysskilt

Suntrust

3M tilbyr en rekke løsninger for digitalt printet lysskilt. Digital print øker valgmulighetene for spesialdesign som bruk av graderte fargetoner og komplekse bilder.

3M Tranclusente Folier

Borders Bookstore-prosjekt

Slik opprettholder du et enhetlig utendørsinntrykk fra butikk til butikk døgnet rundt.

Les mer