3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Foliering av interiør

Med løsninger til glassfasader, dører, delevegger, søyler, tak og vegger tilbyr 3M praktiske og smarte løsninger som gjør at rommene blir levende. Våre materialer utgjør et hurtig og effektivt oppussingssystem med enkelt og økonomisk vedlikehold etter montering. Hver flate blir et potensielt prosjekt!

Dekor til vegg

Overflater med mønstre og naturlig design

Textured and natural design finishes

Oppdag vårt store utvalg av interiørløsninger: over 500 mønstre, fra metall til stoff, fra stein til lakk, fra treverk til karbon, fra pregede til hi-tech mønstre. En perfekt løsning for å komplementere den eksisterende dekoren, til renovering av bygninger, oppussing av møbler og innredninger.

3M Architectural Finishes

Veggdekor

Wall Graphics

Dekorløsninger til vegg for kortvarig eller langvarig bruk ,og midt imellom. Vi har folier som vil fungere på praktisk talt alle underlag, inkludert rue veggflater som murstein eller betong.

3M Print Folier

Whiteboard underlag

Whiteboard Surfaces

Med 3M er det enkelt å gjøre om vegger og delevegger til whiteboards i enhver størrelse. De kan brukes på en lang rekke områder: fra møterom, universiteter, barnehager og skoler til detaljhandel og mye annet.

3M Whiteboard Films

Glassfolie

Innsynshindring og dekorative bruksområder

Privacy and decorative Applications

Glass betyr transparent, lysintensitet, lys, friskhet og eleganse. Glass kan brukes som kommunikasjon, og det kan dekoreres. Det er et viktig element i bygningsdesign. 3M Decorative Glass-folier er perfekt for innsynshindring og dekorative bruksområder på glass og vinduer. Den ideelle løsningen for å gi en touch av eleganse og originalitet til glassflatene i kjøpesentre, butikker, restauranter, kontorer, hoteller, frisørsalonger og spa.

3M Skjærefolier

3M Glass Decorative Film

Vindusdekor

Window Graphics

Med muligheten for å skape børstet og frostet krystalleffekt eller flerfargede visuelle elementer på glassvinduer og delevegger gir 3M dekorfolier rom for kreativitet og tilbyr innovative, høykvalitetsløsninger for glassdesign ved hjelp av dekor, tekst og spesialeffekter. Det øker den visuelle virkningen av vinduer, dører og delevegger samtidig som det beskytter mot innsyn.

3M Skjærefolier

3M Print Folier

Ansiktsløftning for Orange

Orange-butikkene får et slående ansiktsløft. Takket være de svarte og granulerte 3M™ DI-NOC™ interiørfoliene får butikkene til telekomoperatøren et nytt liv.

Les merKookai i ny drakt med 3M

Da tiden var inne for om lag et år siden for å tenke nytt om opplevelsen av Kookaï-butikkene, ble det ikke tatt lett på oppgaven.

Les mer