3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Dekor til kollektivtransport og offentlig kjøretøy

Ved å slå opp dine bilder og slogans, uten noen tekniske begrensninger og på underlag med eksepsjonelle mål, oppnår du enestående synlighet. 3M klebefolier flagger fargerike budskap fra byer, kommuner og regioner som vil kommunisere.

Promoter ditt image

Train wrapping

Alle våre folieløsninger som lar deg kommunisere din visuelle identitet, så holdbart og enkelt!

3M folier for digitaltrykk

3M elektronisk tilskjærte grafiske folier

Kamp mot hærverk

Bus and tram wrapping

Med 3Ms løsninger kan innvendige og utvendige flater beskyttes med anti-graffiti og anti-scratch, på samme måte som vinduene. Diskrete og klare svar i kampen som er startet av transportselskaper og kundene deres.

3M Graffiti-resistente beskyttelsesfolier

Suksess med store hendelser

Train wrapping

Midlertidige monteringer med samme kvalitet som langsiktige... 3M leverer spesifikke produkter dedikert til spesifikke hendelser, og samarbeider om enhver utfordring. Grafiske promoteringsløsninger som monteres på eksisterende overflatefinish uten å gjøre noen skade når de fjernes.

3M folier til digitaltrykk

3M elektronisk tilskjærte grafiske folier

Dekorer og skap atmosfære innendørs

Train wrapping

Passasjerenes komfort er også et viktig element. Med sitt utvalg av produkter: Controltac, Comply, Scotchcal og DI-NOC, gir 3M muligheter til å skape de mest innovative eller mer tradisjonelle innredninger i rullende materiell.

3M Architectural Finishes

 

3M Dekorfolier gir togpassasjerene en stor visuell opplevelse

3M Dekor folier er ikke bare med på å gi en beskyttelse til interiøret på tre av togene i Frankrike, de tilfører også kunstnerisk skjønnhet. Togpendlerne blir omkranset av kunst på sin togreise takket være 3M Frankrike Dekoravdelingen og 3M Dekorfolier. Nylig begynte J-linjen innenfor Transilien-pendlertognett (i regionen som omkranser Paris) med å vise kunst av fremtredende malere fra impresjonismen.

Les mer