3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Bakprojeksjonsfilm, bakprojeksjonsfolie

Bruk av 3Ms svært synlige bakprojeksjonsfilmer og skjermer, sammen med projektorer, bedrer kundens samspill av alle komponenterog kommunikasjon.

Bakprojeksjonsfilm og skjermer

Synergie

Den allsidige selvklebende Vikuiti Rear Projection Film omdanner butikkvinduer til et levende merkevarebyggings- og salgsverktøy ved å la video, statiske bilder og dynamiske meldinger bli projektert direkte på folien. Bildene kan leses enkelt fra lang avstand og fra alle vinkler, selv under utfordrende lysforhold. I tillegg kan Vikuiti Filmen skjæres i alle former og størrelser slik at den gjenspeiler for eksempel firmaets logoer og varemerker.

Vikuiti™ Rear Projection Displays (PDF: 6.2 MB)

Vikuiti™ Rear Projection Screens (PDF: 1,3 MB)

Er du ikke sikker på hva du leter etter? Kontakt oss.

Virtuell mannequin

Virtual Mannequin

Vår virtuelle mannequin lar deg markedsføre dine produkter effektivt på en unik og innovativ måte. Den skaper begeistring, tiltrekker seg oppmerksomheten og driver salget på stedet. Den kan ta enhver form for å gjenspeile en menneskekropp, tegneseriefigur og en rekke andre fantasifulle former og figurer. Den ganske enkelt stopper folk som går forbi og lar deg kommunisere ditt budskap som aldri før. Ideell for museer, bilutstillingslokaler, resepsjonsområder, kinoer, messer og alle andre steder der du har behov for å kommunisere med ditt publikum.

Er du ikke sikker på hva du leter etter? Kontakt oss.

Alpha Romeo vindudekor

Visuell effekt er avgjørende for suksess for moderne bilmerker. Alfa Romeo Istanbul bruker Vikuiti Rear Projection Film, for å levere kraftfulle budskap på gatenivå direkte til kunder og forbipasserende ved hjelp av video med bevegelse og farger.

Les merBakprojeksjon i Holland

Undersøkelser som er bestilt av 3M og POPAI, den globale foreningen for POS markedsføring, viser hvor effektive dynamiske markedsføringsbudskap er i vindusutstillinger ved hjelp av Vikuiti™ Rear Projection Film fra 3M.

Les mer