3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Bakprojeksjonsfilm, bakprojeksjonsfolie

Bruk av 3Ms svært synlige bakprojeksjonsfilmer og skjermer, sammen med projektorer, bedrer kundens samspill av alle komponenterog kommunikasjon.

Bakprojeksjonsfilm og skjermer

Synergie

Den allsidige selvklebende Vikuiti Rear Projection Film omdanner butikkvinduer til et levende merkevarebyggings- og salgsverktøy ved å la video, statiske bilder og dynamiske meldinger bli projektert direkte på folien. Bildene kan leses enkelt fra lang avstand og fra alle vinkler, selv under utfordrende lysforhold. I tillegg kan Vikuiti Filmen skjæres i alle former og størrelser slik at den gjenspeiler for eksempel firmaets logoer og varemerker.

Vikuiti™ Rear Projection Displays (PDF: 6.2 MB)

Vikuiti™ Rear Projection Screens (PDF: 1,3 MB)

Er du ikke sikker på hva du leter etter? Kontakt oss.

Virtuell mannequin

Virtual Mannequin

Vår virtuelle mannequin lar deg markedsføre dine produkter effektivt på en unik og innovativ måte. Den skaper begeistring, tiltrekker seg oppmerksomheten og driver salget på stedet. Den kan ta enhver form for å gjenspeile en menneskekropp, tegneseriefigur og en rekke andre fantasifulle former og figurer. Den ganske enkelt stopper folk som går forbi og lar deg kommunisere ditt budskap som aldri før. Ideell for museer, bilutstillingslokaler, resepsjonsområder, kinoer, messer og alle andre steder der du har behov for å kommunisere med ditt publikum.

Er du ikke sikker på hva du leter etter? Kontakt oss.

Alpha Romeo vindudekor

Visuell effekt er avgjørende for suksess for moderne bilmerker. Alfa Romeo Istanbul bruker Vikuiti Rear Projection Film, for å levere kraftfulle budskap på gatenivå direkte til kunder og forbipasserende ved hjelp av video med bevegelse og farger.

Les merBakprojeksjon i Holland

Undersøkelser som er bestilt av 3M og POPAI, den globale foreningen for POS markedsføring, viser hvor effektive dynamiske markedsføringsbudskap er i vindusutstillinger ved hjelp av Vikuiti™ Rear Projection Film fra 3M.

Les mer