3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Dekor til kjøretøy

Flere og flere firmaer bruker bildekor som et virkemiddel til å kommunisere sitt budskap og gjøre effektiv bruk av potensiell plass for annonsering og merkevarebygging. Førsteklasses montering er nøkkelen til å oppnå dekor som varer lenge. 3M tilbyr løsninger for dekor til bil, dekor til firmaflåte, bussdekor, lastebilannonsering, varebiler, taxi, dekor av tog, dekor av trikker, foliering av båter og til og med foliering av fly.

Flåte dekor

Firma identitet

Fleet Graphics

Firma logo og annen dekor kan brukes på kjøretøye for å øke synligheten. Lastebiler, varebiler, kassebiler og andre nyttekjøretøyer er en meget god måte å heve merkevarebevisstheten på for dine kunder der du kan bruke både opake og/eller reflekterende og selvlysende selvklebende vinylfolie.

3M Print Folier

3M Skjærefolier

Salgsfremmende tiltak

Bathroom

For mange firmaer har flåtedekor større virkning enn plakater. Bruk vårt store utvalg av salgsfremmende materialer og teknologier for å dekke alle dine behov for firma flåtedekor, og få best resultat av din dekor, montering og fjerning av dekor.

3M Print Folier

Merking av sikkerhets- og utrykningskjøretøyer

Safety Vehicles

Det stadig voksende trafikkvolumet på våre veier krever at utrykningskjøretøyene må være så synlige som mulig. Det er avgjørende at utrykningskjøretøyene blir hurtig gjenkjent og klart identifisert. 3M tilbyr en fullstendig serie reflekterende produkter for å bedre synligheten på lastebiler, varebiler i offentlig tjeneste, utrykningskjøretøyer og politibiler.

3M Refleks Folier

3M™ Scotchlite™ Diamond Grade™ Vehicle Marking Film Series 983

3M™ Scotchlite™ Diamond Grade™ Vehicle Marking Film Series 987

Offentlig transport

Busser og trikker

Bus and tram wrapping

Kjøretøyannonsering på offentlig transport som busser og trikker, kan bruke den store produktporteføljen av 3M dekorfolieprodukter for printløsninger. Våre folier er kvalifisert for bruk på offentlig transport, og de har en anerkjent kvalitet for bruk både utendørs og innendørs.

3M Print Folier

3M Skjærefolier

Taxi

Taxi wrapping

Som en av de mest populære transportmåtene i byer over hele verden brukes taxiene ofte i produktannonseringskampanjer. Med sin selskapsidentifikasjon kan taxier eller varebiler enkelt helfolieres for å endre lakkfargen.

3M Helfolier (ikke for print)

Tog

Train wrapping

Omlakkering og overflatebeskyttelse mot hærverk og tagging leder jernbaneoperatørene til beslutninger om å bruke folie. Mer og mer allsidig og effektiv bruk av en lang rekke beskyttende overlaminater som det kan printes på, eller brukes oppå annen folie og dekor, blir gjenstand for stadig større interesse i dette segmentet.

3M Print Folier

3M Anti Grafitti Folier

Fly

Plane wrapping

Det kan skapes utrolige annonserings- og flyselskapsidentifikasjon med 3M. Våre folier setter deg i stand til å oppnå større variasjon med førsteklasses digitalt printet og silketrykket dekor for fly. Produksjon og montering av printet dekor og folie må følge prosedyren som leveres av flyprodusentene.

3M Folie for fly

Båter

Boat wrapping

Båter er det neste store lerrete for eiere og annonsører. Båteiere har tradisjonelt personliggjort sine fartøyer med et navn, tenk på Christofer Columbus. Båteierne kan nå utvide sin personliggjøring på båten og skape et mer levende billedspråk med 3M-folie som innehar de garantier og holdbarheter de trenger.

3M Print Folier

Se opp for pizzabud

Domino's Pizza har bestemt seg for å foliere fire lastebiler med realistiske 3D-bilder av pizzabud.

Les merRombouts i Belgia

Slik kommuniserer Rombouts sitt merkevarenavn på bilparken dag og natt.

Les mer