3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

3M Kunnskap

Med kundens varemerke i hendene er det avgjørende at du kan levere kvalitet som varer. Derfor har vi skapt 3M Kunnskap. Kurs, garantier og nettverk som holder deg i front av utviklingen og på topp av kvalitetsstigen.

Car Wrapping

3M Foliekurs

En sertifisering fra 3Ms foliekurs styrker ditt varemerkes kvalitetsstempel. Lær om teknologien bak foliene og materialenes muligheter - og dra fordel av 3Ms MCS-garantipakke. Kursene (inkl. spesialkurs) er rettet mot etablerte skiltvirksomheter og fagarbeidere.

TTa grunnkurset og bli sertifisert! >

Vehicle Graphics

3M Partnernettverk

Som 3M MCS-sertifisert spesialist blir du automatisk 3M Partner. Bli sterkere på markedsføring, møt andre fagfolk, øk kunnskapsnivået i bedriften med siste nytt fra bransjen og test nye produkter.

Sulten på kunnskap og inspirasjon? >