3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Referanser

Lund Skilte: 3M-sertifiseringene vil skaffe oss store kunder

11.03.2013

Lund Skilte er en teknologisk moderne skiltvirksomhet med 60 års erfaring og stor produksjonskapasitet. Direktør Jacob Lund var ikke et øyeblikk i tvil om verdien av 3M MCS-sertifisering og Partnernettverk

- Det hørtes umiddelbart ut som en god idé. Med økte kunnskaper fra 3M kunne vi være sikre på at det vi gjør med 3Ms materialer faktisk er optimalt, og dermed oppnå bedre kvalitet samt en garanti på arbeidet vårt.

Jacob Lund fortsetter:
- PR-verdien av sertifiseringene er på ingen måte uvesentlig. Vi signaliserer at vi har 3M i ryggen, og det er markedets sterkeste kvalitetsstempel.

Lund Skilte har flere ganger opplevd at 3M-sertifiseringene har skaffet dem store kunder.

-I vår bransje er kravene meget spesifikke og avgjørende. De må overholdes og garantiene skal være i orden, for det er dyrt å gjøre arbeidet på nytt. Så det har stor verdi at vi kan bevise at vi har både kunnskaper, materialer og garantier i orden. Og det skiller oss ut i forhold til konkurrenter som ikke bruker 3M eller ikke har de samme sertifiseringene, sier Jacob Lund.

Lund Skilte bruker sine 3M-sertifiseringer flittig i markedsføringen; på hjemmesiden, på kontoret og som vedlegg når de sender tilbud. Og med alle tilgjengelige sertifiseringer i hus står virksomheten sterkt – også i forhold til 3M:

- I tillegg til at det gir oss en markedsfordel, gir det oss også troverdighet og seriøsitet overfor 3M. Vi blir alltid tatt på alvor når vi står foran en konkret utfordring og har behov for en konstruktiv dialog eller mer detaljert informasjon til en kunde. Vi har kun positive erfaringer med partnerskapet!

Tilbake til: 3M Partnernettverk: