3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Nyheter

Helfoliering

01.09.2011

Alt annet enn ordinært.

Se den nye standarden for helfoliering.

3M™ Scotchprint® Wrap Film Series 1080 er en ny måte å skille dere ut i mengden på, for deg og bilen din.

Carbon Fiber, Brushed Metal, Matte og Blanke farger. Se hele porteføljen eller last ned vårt produktkort her

Karakteristisk

Skill deg ut i mengden med 3M 1080 serien. Velg mellom en rekke overflater, mønstre og farger som gir et unikt og oppmerksomhetsskapende utseende.

Innovativ

3M er en leder, ikke en som følger etter, og vi er levende opptatt av å tilby deg de mest innovative produktene for å gjøre kjøretøyet ditt så personlig som mulig.

Troverdig

Skap et utseende som forteller at du setter din egen kurs. Du kan trygt overlate utseendet til 3M med deres løfte om kvalitet, pålitelighet, service og garanti.

Tilbake til: 3M Partnernettverk: