3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Nyheter

3M vinner EDP Award 2013

22.08.2013

European Digital Press Association (EDP) nominerte 3M Envision Wrap Films 480Cv3 til prisen med følgende begrunnelse: "Det finnes flere grunner til at 3M-produktet kan vinne prisen for beste miljøvennlige folie. Selv om 3M ikke er det første selskapet som startet produksjon av PVC-frie folier, ser dette produktet ut til å bli et gjennombrudd på markedet. 3M har klart å lansere denne folien på et prisnivå som er likt selskapets eksisterende portefølje av støpte folier. Det er dermed ingen prishindringer.  For det andre ble produktet fra første stund innlemmet i garantiprogrammet 3M MCS i kombinasjon med lateksskrivere. Siden 3Ms MCS-program anses som verdifullt av merkevare eierne er det et viktig signal til markedet."

3M wins EDP Award 2013

 3M sin nye PVC frie print helfolierings folie Envision 480Cv3 med tilhørende laminat 8548 G, er en høykvalitetsfolie som overgår alle folier på markedet. Ikke bare andre PVC frie folier, men alle andre konkurerende folier på markedet som er laget for krevende applikasjoner som heldekk, profilerte underlag med 3D profiler.

Denne nye folien er veldig formbar og fleksibel å montere, samtidig som den er enkel å fjerne da den ikke revner under fjerning. Den unike konstruksjonen gjør at folien er veldig enkel å jobbe med.
Folien er PVC fri som igjen gjør at den har en mer miljøvennlig profil enn andre folier på markedet! Den innholder ikke klor og halogener, og består delvis av biologiske baserte materialer. Det blir heller ikke brukt løsemiddler i produksjon av denne folien.

3M wins EDP Award 2013

2013 EDP Award - Michael R. Kesti,
Ph.D. - 3M Teknisk direktør

3M wins EDP Award 2013

Winner's Certificate


Om EDP

EDP ble grunnlagt i oktober 2006. Utgiverne av de seks bransjemagasinene Desktop Dialog fra Tyskland, Image Reports fra England og Irland, Italian Publisher fra Italia, Plakativ / Print & Publishing fra Ungarn, ProDigital fra Spania og Portugal, Publisher fra Sveits og X-media fra Østerrike møttes for å danne en organisasjon for spesialmagasiner for digital produksjon. EDP, the European Digital Press Association, var født.

EDP er en nonprofit-organisasjon, som har som mål å bli et anerkjent industriforum og en verdifull ressurs for medlemmene. En stor del av organisasjonens arbeid går ut på å anerkjenne og belønne forskning og utvikling innenfor den digitale trykkerinæringen.

Tilbake til: 3M Partnernettverk: