3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Kundeservice

Product Datasheets

Tekniske datablad

Vis eller last ned teknisk datablad for de forskjellige 3M selvklebende vinyl folier.

Les mer

Garantier

Garantier

Når du har bestemt at bare det beste er godt nok, hvorfor lete mer? 3M gir deg mulighet til å velge dekorfolier og garantier som gir deg alt du ønsker deg. Inkludert sjelefred.

Les mer

Fargereferanser

Fargereferanser

Finn en spesifikk farge for den jobben du skal gjøre. Fargereferansene hjelper deg med å velge den riktige standard fargereferansen innenfor utvalget av 3M fargede opake folier. Referanser til PANTONE.

Les mer

ICC

ICC-profiler

Fargeprofiler leveres som en tjeneste til våre kunder sammen med print leverandørene. Vi leverer profiler for mange populære printerplattformer.

Les mer

Monteringsveiledninger

Monteringsveiledninger

Det å ha de beste foliene er en ting. Det er dessuten avgjørende å få foliene montert i samsvar med 3Ms instruksjoner. Les mer i dette avsnittet.

Les mer

Spør oss

Spør oss

Hvis du trenger en prøve av en spesiell folie, ønsker å bestille hele produktkatalogbrosjyren eller ganske enkelt registrere deg for et opplæringskurs, bruker du et av skjemaene under.

Registrer deg for kurs

Kontakt oss