3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

ICC Profiler

Som en service til våre kunder tilbyr vi ICC fargeprofiler til mange ulike print plattformer. Disse kan lastes ned. Alle ICC profilene har blitt testet og verifisert gjennom printtester.

For å få tilgang til å laste ned ønsket ICC profil velger du printer produsent, modell eller RIP, for så å laste ned anbefalt fargeprofil. For å se en liste over tilgjengelige 3M printfolier, klikk her for å se vår produkttabell.

Vi utvider hele tiden vårt utvalg av profiler, men vennligst ta kontakt med oss hvis du ikke finner den profilen du søker.

 

Lær mer om ICC profiler

Finn din printfolie i tabellen nedenfor