3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Policy for sosiale medier

Facebook-side 3M Folie

Formålet med Facebook-siden er å ha en nær dialog med våre svenske, danske og norske kunder. Vi ønsker å hjelpe, lytte til og samtidig vise våre kunder hva som skjer i bransjen.

3M forbeholder seg retten til å slette innlegg, kommentarer, lenker og publikasjoner som vi vurderer som fornærmende, støtende, markedsføring for andre virksomheter, innebærer markedsmessig miskreditering, krenking av opphavsretter, kriminell aktivitet eller lignende.

3M forbeholder sig retten til at suspendere brugere på vores Facebook side, såfremt de gentagne gange ikke overholder ovenstående. Herudover vil vi gerne have dig til, at rapportere om ulovlig adfærd på vores Facebook side. Dette kan gøres her. Vi ønsker også, at du indberetter enhver uautoriseret anvendelse af personoplysninger i henhold til persondataloven.

Du må gjerne laste opp bilder og videoer på Facebook-siden, forutsatt at du har opphavsrett til eller opphavspersonens tillatelse til å offentliggjøre materialet. Vi forbeholder oss retten til å fjerne materiale som er lastet opp, hvis det bryter med denne regelen eller vi har mistanke om at personene på bildene ikke har gitt sitt samtykke til offentliggjøring. Samtidig vil vi også fjerne alt materiale som kan tenkes å skade enkeltpersoner.

Facebook-siden er et forum hvor folk med felles interesser kan møtes. Vi ønsker å opprettholde en åpen og konstruktiv diskusjon og ber derfor om at alle som er inne på vår Facebook-side, behandler hverandre med respekt.