3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Garantier

Når du har tatt en beslutning om at bare det beste er godt nok, hvorfor lete mer?

3M gir deg mulighet til å velge dekorprodukter og garantier som gir deg alt du ønsker deg ... inkludert sjelefred.

3M Produktgaranti

Trenger du et solid fundament? 3Ms grunnleggende 3M™ MCS™ Produktgaranti gir deg den tryggheten du får fra et godt produkt med pålitelig holdbarhet.

3M™ Produktgaranti?

Garantiforpliktelse: Tilbakebetaling eller erstatning av defekt produkt?

3M Ytelsesgaranti

Trenger du litt mer muskler? Gå opp til 3M Ytelsesgaranti når du behøver medier som printere og blekk som er garantert for å kunne arbeide sammen med optimal ytelse, garantert holdbarhet og gode vedhefts- og monteringsegenskaper. Tilgjengelig for mange 3M-folier for print på en stadig større gruppe printplattformer med originalprodusentens blekk.

3M er så trygg på at våre folier og overlaminater vil tilfredsstille dine høye kvalitetsstandarder at vi garanterer ytelsen i din printer med ditt blekk. Våre produkter er utviklet og konstruert hele veien for å fungere optimalt og pålitelig på storformat digitale printplattformer. Vi kjører så foliene gjennom et batteri av tøffe ytelsestester for å sikre at de fungerer med alle anbefalte systemkomponenter. Du kan stole på 3Ms kvalitet og holdbarhet. Det garanterer vi.

3M dekor produkter og kvalifisert blekk

Garantiforpliktelse: Tilbakebetaling eller erstatning av det defekte 3M dekor produktet innenfor den oppgitte garanterte holdbarhetsperioden. For mer informasjon ber vi deg ta kontakt med din lokale 3M representant.

3M™ MCS™ Garanti

3M™ MCS™ Garanti er den første og stadig den sterkeste garantien for ferdig dekor i bransjen - det gir deg sjelefred overfor krevende kunder som forlanger optimal ytelse i hele dekorens levetid.

3M folie, 3M blekk, 3M beskyttelseslaminat på godkjente printere og 3M MCS autorisert montør gir 3M™ MCS™ Garanti

Garantiforpliktelse: Tilbakebetaling eller erstatning av alle defekte 3M-produkter som er brukt i dekoren innenfor den oppgitte garanterte holdbarhetsperioden. Problemer knyttet til blekk, som stor fargeavmetting, krakellering eller sprekking, avflaking og endring av glans dekkes også. For mer informasjon ber vi deg se 3M MCS håndboken eller ta kontakt med din lokale 3M representant.