3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Bruksområder

Søk blant 3Ms vindusfilmer ut fra produktegenskaper.

3M solfilmer

Solfilm

Med 3M solfilmer reduserer du energiforbruket om sommeren, unngår at det blir for varmt, forbedrer inneklimaet og reduserer kraftig sollys og reflekser.
 
3M sikkerhetsfilm

Sikkerhetsfilm

Beskytt vinduer med 3M sikkerhetsfilm mot tilfeldig eller tilsiktet brudd og risiko for skader forårsaket av skarpe glassplinter.
 
Sikkerhetsfilm

Vindusbeskyttelse

Bruk 3M sikkerhetsfilm for å sikre og beskytte mot forsøk på innbrud, terror og andre tilfeller av trusler.