3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Vindusbeskyttelse

3M sikkerhetsfilm beskytter mot og reduserer skader ved hærverk, innbrudd, naturkatastrofer og terrorangrep.

Innbrudd og ran

3M sikkerhetsfilm

3M sikkerhetsfilm verner mot gatekriminalitet som innbrudd og ran. Styrken i vindusfolien holder glasset samlet selv når det blir knust av tunge gjenstander eller med rå makt. Da er det ofte lettere å gå til nabobygningen.

Uroligheter

3M sikkerhetsfilm

Vi lever i dag i en verden som er preget av vold, krig og terror. Ingen land er fri for slike trusler. Behovene for å sikre mennesker og bygninger er derfor mange, og spesielt oppmerksom må man være på trusler som raskt kan forvolde store skader. 3M sikkerhetsfilm kan ikke forebygge et eventuelt angrep, men kan medvirke til en vesentlig reduksjon av skader.

Graffiti

3M sikkerhetsfilm

3M sikkerhetsfilm skal vanligvis monteres på innsiden av vinduet. Men ved å montere det på utsiden, fungerer den som et beskyttende lag som er enkelt å skifte ut hvis overflaten har vært utsatt for graffiti, maling, syreholdige væsker eller skarpe gjenstander. På den måten spares vesentlige omkostninger til utskiftning av hele vinduet. Dette er spesielt aktuelt i busser, trikk og tog hvor det ofte forekommer denne type hærverk.

Eksplosjon

3M sikkerhetsfilm

Det er ikke en behagelig tanke, men realiteten er at risiko for at en bombe eksploderer i nærheten har økt de siste årene. En bombe som eksploderer gjør vinduer til et spesielt farlig våpen i form av tusenvis av flygende glassplinter som kan forårsake større personskader enn selve bomben. Tester viser at 3M sikkerhetsfilm redusere skadene av en eksplosjon og dermed hjelpe til med å redde liv.

Forslag til produkter sikkerhetsfilm

Sikkerhetsfilm

Ultra sikkerhetsfilm

Safety sikkerhetsfilm

Vil du vite mere om sikkerhetsfilm? Kontakt 3M