3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Sikkerhetsfilm

3M sikkerhetsfilm beskytter mot og reduserer skader ved naturkatastrofer, hærverk, innbrudd og terrorangrep.

Naturkatastrofer

3M sikkerhetsfilm

Ved naturkatastrofer er det viktig at bygninger er sikret. Vinduer er ofte det svakeste leddet og knust glass kan skade mennesker og inventar. Sikkerhetsfilm hindrer at knust glass forvolder skader ved at den holder glasset på plass i vindusrammen.

Flyvende og knust glass

Sikkerhetsfilm

Når glass knuses farer splinter i høy fart gjennom luften og utgjøre en risiko for alvorlig personskade og skader på inventar. 3Ms sikkerhetsfilmer sikrer mot slike skader. Forsøk viser at 3Ms sikkerhetsfilm kan holde det knuste vinduet samlet selv om det er utsatt for meget høyt trykk.

Forslag til produkter sikkerhetsfilm

Sikkerhetsfilm

Ultra sikkerhetsfilm

Safety sikkerhetsfilm

Vil du vite mere om sikkerhetsfilm? Kontakt 3M