3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Solfilm

3M solfilm gjør det mere behagelig inne.

Energisparing

Solfilm

Prisen på energi til oppvarming, air condition, avskjerming og lys har stor betydning for bygningens totale energikostnader. Om sommeren kan solen øke temperaturen med opp til 60%, mens 3M solfilm reduserer den økte solvarmen med opp til 77% og begrenser dermed bruken av air condition.

Solfilm gir økt komfort

Solfilm

Sollys og varme gjøre det vanskelig å holde jevn innetemperatur. 3M solfilm reduserer den samlede solenergien og bidrar til et mer behagelig inneklima. Husk at for hver grad over 23°C faller produktivitetsnivået med 5%!

Falmereduksjon

Solfilm

Ultraviolette stråler er den største årsaken til at farger på interiør falmer og til nedbrytning av materialer. Det finnes ingen film som helt kan stoppe denne prosessen, men 3M solfilm kan blokkere strålene med opp til 99,9%. Filmen gir en svært nyttig beskyttelse av butikkutstillinger og privatboliger.

Reduksjon av blending og refleks

Solfilm

Å sitte foran en pc eller se på en skjerm som sollyset treffer er anstrengende. Mange av 3M solfilmer inneholder ikke metallskikt slik at de bidrar ikke til refleks.

Forslag til produkter solfilm

Solfilm

Prestige solfilm

Night Vision solfilm

Classic solfilm

Få mere kunnskap 3M vindusfilm. Kontakt 3M