3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Solfilm

3M solfilm gjør det mere behagelig inne.

Energisparing

Solfilm

Prisen på energi til oppvarming, air condition, avskjerming og lys har stor betydning for bygningens totale energikostnader. Om sommeren kan solen øke temperaturen med opp til 60%, mens 3M solfilm reduserer den økte solvarmen med opp til 77% og begrenser dermed bruken av air condition.

Solfilm gir økt komfort

Solfilm

Sollys og varme gjøre det vanskelig å holde jevn innetemperatur. 3M solfilm reduserer den samlede solenergien og bidrar til et mer behagelig inneklima. Husk at for hver grad over 23°C faller produktivitetsnivået med 5%!

Falmereduksjon

Solfilm

Ultraviolette stråler er den største årsaken til at farger på interiør falmer og til nedbrytning av materialer. Det finnes ingen film som helt kan stoppe denne prosessen, men 3M solfilm kan blokkere strålene med opp til 99,9%. Filmen gir en svært nyttig beskyttelse av butikkutstillinger og privatboliger.

Reduksjon av blending og refleks

Solfilm

Å sitte foran en pc eller se på en skjerm som sollyset treffer er anstrengende. Mange av 3M solfilmer inneholder ikke metallskikt slik at de bidrar ikke til refleks.

Forslag til produkter solfilm

Solfilm

Prestige solfilm

Night Vision solfilm

Classic solfilm

Få mere kunnskap 3M vindusfilm. Kontakt 3M