3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Ford Motor Company øker de ansattes komfort og reduserer energiforbruket med 3M Solfilm.

23/09/2012

Tilbake til: Kundereferanser

I sitt 40 år gamle hovedkontor i Detroit hadde Ford Motor Company vansker med å opprettholde en jevn og behaglig temperatur. Bygningen er på 12 etasjer og med glassfasade. Refleks fra solen gjorde det også vanskelig for de ansatte å arbeide foran PC-skjermene.

Etter å ha prøvd ut en rekke tiltak for solskjerming, ble Fords problem løst ved at en autorisert forhandler for 3M Solfilm monterte 3M Classic solfilm med sølvbelegg på alle 3083 vinduer.

Forhandleren dekket mer enn 25000m² vindu med vindusfolie. Takket være lang erfaring var jobben gjort 6 uker før avtalt tid.

Resutat

Selv om det viktigste for Ford var å øke komforten innendørs for de ansatte, har de i tillegg redusert energiforbruket med ca. 300.000 kroner ved å bruke 3M vindusfilm.

Før monteringen av solfilm hadde de en snitttemperatur på 27°C på solrike dager. Etter monteringen er den på 22°C behagelige grader uansett utetemperatur.

Ford er fornøyd med bygningens utseende og redusert refleks. Før monteringen av vindusfilm var det enkelte rom hvor de ansatte ikke kunne slippe inn solen. Nå kan de hygge seg med å se ut mens de arbeider.

3M var forskjellen

Ford hentet i utgangspunktet inn 3 tilbud på vindusfilm og montering, hvorav ett var fra en autorisert 3M-forhandler. Forhandleren forteller at Ford var fornøyd med at 3M ble valgt siden 3M har et rykte for å ha gode produkter og å være serviceminded.

 

Tilbake til: Kundereferanser