3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

3M har fått pris "Best Global Green Brands" fra Interbrand, et byrå som kårer verdens beste merkenavn.

23/09/2012

Tilbake til: Nyheter

3M er blitt beskrevet som en av verdens "Best Global Green Brands" av det verdensledende byrået Interbrand. På listen fra 2011 får 3M en flott andreplass.

Interbrands beslutning er basert på omfattende analyser av miljøvennlighet og forbrukernes oppfatninger på tvers av flere markeder. 3M ble rost for sitt lange engasjement i miljøspørsmål og for å tilby kundene et bredt spekter av bærekraftige produkter. Videre roser undersøkelsen 3Ms sosiale ansvar, bærekraftige drift og mange energispareinitiativ.

"3Ms første gjennomgripende program, Pollution Prevention Pays (3P) ble presenteret i 1975 og har siden gjort betydelige fremskritt i retning av å nå sine mål for bærekraftighet. I 2009 grunnla 3M Renewable Energy Division, en avdeling som utvikler og leverer energibesparerende løsninger." sier Mike Roman, Vice President & General Manager, 3M Renewable Energy Division. "Vi er spesielt stolte av vår plassering på Interbrand-listen for 2011, da 3M ønsker å utvikle gode, fornuftige og bærekraftige løsninger til glede for såvel nåværende som kommende generasjoner." >

Hvis du vil vite mere om 3Ms engasjement i miljøet, besøk: www.3m.com/sustainability For å se den komplette listen med Global Green Brands kan du besøke: http://www.interbrand.com/en/best-global-brands/Best-Global-Green-Brands/2011-Report/BestGlobalGreenBrandsTable-2011.aspx

 

Tilbake til: Nyheter