3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

3M har fått pris "Best Global Green Brands" fra Interbrand, et byrå som kårer verdens beste merkenavn.

23/09/2012

Tilbake til: Nyheter

3M er blitt beskrevet som en av verdens "Best Global Green Brands" av det verdensledende byrået Interbrand. På listen fra 2011 får 3M en flott andreplass.

Interbrands beslutning er basert på omfattende analyser av miljøvennlighet og forbrukernes oppfatninger på tvers av flere markeder. 3M ble rost for sitt lange engasjement i miljøspørsmål og for å tilby kundene et bredt spekter av bærekraftige produkter. Videre roser undersøkelsen 3Ms sosiale ansvar, bærekraftige drift og mange energispareinitiativ.

"3Ms første gjennomgripende program, Pollution Prevention Pays (3P) ble presenteret i 1975 og har siden gjort betydelige fremskritt i retning av å nå sine mål for bærekraftighet. I 2009 grunnla 3M Renewable Energy Division, en avdeling som utvikler og leverer energibesparerende løsninger." sier Mike Roman, Vice President & General Manager, 3M Renewable Energy Division. "Vi er spesielt stolte av vår plassering på Interbrand-listen for 2011, da 3M ønsker å utvikle gode, fornuftige og bærekraftige løsninger til glede for såvel nåværende som kommende generasjoner." >

Hvis du vil vite mere om 3Ms engasjement i miljøet, besøk: www.3m.com/sustainability For å se den komplette listen med Global Green Brands kan du besøke: http://www.interbrand.com/en/best-global-brands/Best-Global-Green-Brands/2011-Report/BestGlobalGreenBrandsTable-2011.aspx

 

Tilbake til: Nyheter