3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

3M Prestige solfilmer er montert på den amerikanske ambassadørboligen i Belgia.

23/09/2012

Tilbake til: Nyheter

3M kunne i dag fortelle at 3M i forbindelse med 2011 Energy Efficiency Global Forum har montert 3M Prestige Exterior solfilm på den offisielle boligen for USAs ambassadør i Belgia. Energy Efficiency Global Forum består av representanter fra regjeringer, næringsliv og ledere med interesse for å utvikle og gjennomføre energieffektive tiltak.

Prosjektet fant sted under forumets "League of Green Embassies" partnerskap. Formålet er å trekke fram energivennlige løsninger på høyprofilerte bygninger.

Den 230 år gamle og 16.000 kvadratmeter store boligen gjennomgikk en omfattende "grønn renovering". Som en historisk viktig bygning var monteringen av 3M Prestige solfilm godt egnet siden filmen ikke endrer bygningens utseende eller karakter.

3M Prestige solfilm er basert på en unik nanoteknologi og består av flere ultratynne lag. De har forskjellige egenskaper som sammen lager en glassklar vindusfilm som effektivt holder solens stråler ute uten å øke refleks fra vinduene.

"The League of Green Embassies" er en prestisjefylt organisasjon som gir oss mulighet til å vise energigevinsten og fordelene med vår nye solfilm. 3M Prestige solfilm er velegnet til doble og tredoble vindusglass," sier Pam Kellenberger fra 3M. "Vi er utrolig stolte over å kunne delta i dette prosjekt som støtter The League of Green Embassies innsats."

 

Tilbake til: Nyheter