3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Forretningsbygg

3M vindusfilm er velegnet til kontorer og butikker.

Forretningsbygg

Sikkerhetstrender

Butikkvinduer byr ofte på spesielle utfordringer siden vindusutstillinger er utsatte for solens UV-stråler, hærverk og innbrudd.

Innbrudd Såkalte "kjappe brekk"-tyverier bekymrer mange. 3M Sikkerhetsfilmer kan med fordel brukes som beskyttelse. Vinduet holdes samlet av vindusfilmen selv etter aggressive forsøk på å knuse det.

Butikker og kontorer er særlig utsatte ved hærverk og voldelige demonstrasjoner. Med unntak av der hvor vinduene er beskyttet med sikkerhetsfilm går det ofte hardt utover butikker og kontorer når opphissete mennesker mister kontrollen.

Regler for helse og sikkerhet I situasjoner hvor glass knuses ved uhell, kan 3M Sikkerhetsfilm i vesentlig grad redusere bedriftens erstatningsansvar.

Forretningsbygg

Forretningsbygg og solbeskyttelse

Sollyset gir mange bedrifter en rekke utfordringer. Medarbeidertrivsel bør være prioritert. 3M Solfilm gir en mer behagelig romtemperatur ved at den kontrollerer solenergien inn i lokalet. Utover dette vil solfilmen også redusere refleks på både pc-skjermen og vinduene.

3M Solfilm reduserer energibruken ved å reflektere bort solvarmen om sommeren og holde varmen inne om vinteren.

Solens UV-stråler er en belastning for interiør og møbler da de fører til nedbrytning og falming. Fra kjøttet som ligger i vinduet hos slakteren, til klær som er utstilt i vinduet i klesbutikken. 3M solfilm bremser nedbrytningsprosessen ved å redusere UV-strålene med opp til 99,9 %.

Forretningsbygg

Andre bygningstrender

For en bedrift er det viktig at den ikke stopper unødvendig opp, at produkter beskyttes, noe som kan 3M Solfilm hjelpe til med.

Høy produktivitet hos de ansatte, er samfunnsnyttig og på samme tid en god investering som kan oppnås ved bruk av 3M Vindusfilm.

Vil du vite mere om 3Ms vindusfilmer? Kontakt 3M