3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Offentlige bygg

3M vindusfilm er godt egnet til offentlige bygg.

Offentlige bygg

Sikkerhetstrender

Kommunale og statlige bygninger som rådhus, sykehus og skoler byr på utfordringer i forhold til sikkerhet og beskyttelse.

Siden denne type bygninger framstår som offentlige, er mulighetene store for at demonstranter samler seg for å vise sin missnøye, i form av hærverk og voldelige demonstrasjoner. I ekstreme tilfelle kan bygningene bli bombemål.

3Ms sikkerhetsfilmer kan redusere effekten av en eksplosjon, ved å absorbere og spre trykket som oppstår. Glasset vil knuses, men filmen vil holde på splintene slik at de som oppholder seg i bygningen ikke utsettes for de kvivskarpe glassplintene som ellers ville fly omkring. Glasset utgjør ofte en større fare enn selve eksplosjonen.

Offentlige institusjoner har ofte fortrolige dokumenter og data, og risikoen i forhold til innbrudd og tyveri av disse kan reduseres ved å montere 3M sikkerhetsfilm. Vindusfilmen forebygger innbrudd da det krever gjentatte forsøk og store anstrengelser for å trenge gjennom filmen.

Helse og sikkerhet er høyt prioritet. Risikoen for glass som knuses enten ved uhell eller med overlegg og dermed forårsaker person- eller tingskader kan reduseres vesentlig ved å montere 3M sikkerhetsfilm.

Offentlige bygg

Solskjerming offentlige bygg

Også offentlige bygninger eksponeres for solens stråler. Blending er sjenerende for den som sitter foran pc-skjermen eller som sitter ved vinduer.

3M Solfilm reduserer solens blending og samtidig forbedrer inneklimaet. Inneklimaet oppleves også mer behagelig siden vindusfilmens reflekterende egenskaper sørger for at varmen om vinteren ikke forsvinner ut gjennom vinduet og at solvarmen blir reflektere bort om sommeren.

Dette er fordeler som betyr reduserte energikostnader siden bruken av varme- og kjøleanlegg reduseres. Dette oppnås ved å montere 3M Solfilm.

Offentlige bygg

Andre trender

Der er mange faktorer som spiller inn når det gjelder offentlige bygninger.

Det er viktig at aktivitetsnivået opprettholdes. 3M Vindusfilm kan medvirke til dette ved å sikre bygningene og således minimere skader ved et eventuelt angrep.

3M Vindusfilm hjelper med å tilpasse seg krav til energisparing. samt opprettholde aktivitetsnivået og ved å skape godt arbeidsmiljø for de ansatte. Det betyr mye for vår opplevelse av disse bygningene.

Vil du vite mere om 3Ms vindusfilmer? Kontakt 3M