3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Offentlige bygg

3M vindusfilm er godt egnet til offentlige bygg.

Offentlige bygg

Sikkerhetstrender

Kommunale og statlige bygninger som rådhus, sykehus og skoler byr på utfordringer i forhold til sikkerhet og beskyttelse.

Siden denne type bygninger framstår som offentlige, er mulighetene store for at demonstranter samler seg for å vise sin missnøye, i form av hærverk og voldelige demonstrasjoner. I ekstreme tilfelle kan bygningene bli bombemål.

3Ms sikkerhetsfilmer kan redusere effekten av en eksplosjon, ved å absorbere og spre trykket som oppstår. Glasset vil knuses, men filmen vil holde på splintene slik at de som oppholder seg i bygningen ikke utsettes for de kvivskarpe glassplintene som ellers ville fly omkring. Glasset utgjør ofte en større fare enn selve eksplosjonen.

Offentlige institusjoner har ofte fortrolige dokumenter og data, og risikoen i forhold til innbrudd og tyveri av disse kan reduseres ved å montere 3M sikkerhetsfilm. Vindusfilmen forebygger innbrudd da det krever gjentatte forsøk og store anstrengelser for å trenge gjennom filmen.

Helse og sikkerhet er høyt prioritet. Risikoen for glass som knuses enten ved uhell eller med overlegg og dermed forårsaker person- eller tingskader kan reduseres vesentlig ved å montere 3M sikkerhetsfilm.

Offentlige bygg

Solskjerming offentlige bygg

Også offentlige bygninger eksponeres for solens stråler. Blending er sjenerende for den som sitter foran pc-skjermen eller som sitter ved vinduer.

3M Solfilm reduserer solens blending og samtidig forbedrer inneklimaet. Inneklimaet oppleves også mer behagelig siden vindusfilmens reflekterende egenskaper sørger for at varmen om vinteren ikke forsvinner ut gjennom vinduet og at solvarmen blir reflektere bort om sommeren.

Dette er fordeler som betyr reduserte energikostnader siden bruken av varme- og kjøleanlegg reduseres. Dette oppnås ved å montere 3M Solfilm.

Offentlige bygg

Andre trender

Der er mange faktorer som spiller inn når det gjelder offentlige bygninger.

Det er viktig at aktivitetsnivået opprettholdes. 3M Vindusfilm kan medvirke til dette ved å sikre bygningene og således minimere skader ved et eventuelt angrep.

3M Vindusfilm hjelper med å tilpasse seg krav til energisparing. samt opprettholde aktivitetsnivået og ved å skape godt arbeidsmiljø for de ansatte. Det betyr mye for vår opplevelse av disse bygningene.

Vil du vite mere om 3Ms vindusfilmer? Kontakt 3M