3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Privatboliger

3M Vindusfilm har fornuftige løsninger til privatboliger

Privatboliger

Sikkerhetstrender privatbolig

Privatboliger byr på spesielle utfordringer når det gjelder sikkerhet og energibruk. De som ønsker å sikre seg godt bør vurdere å montere 3M Vindusfilmer.

Ved forsøk på innbrudd vil sikkerhetsfilm holde glasset samlet i vindusrammen og det vil det være vanskelig å trenge inn i huset gjennom vinduet.

3M sikkerhetsfilm styrker også glasset ved tilfeldig brudd eller hendig uhell. Dette er særlig relevant der hvor det er enkeltlagsglass eller barn i huset.

Privatbolig

Solskjerming privatbolig

Store vinduer eller vinduer som er mye utsatt for sollys medfører at møbler, gardiner, tepper, malerier og annet innbo vil falme over tid.

Det er UV-strålene som er årsaken til falmingen. 3M Solfilm reduserer strålene med opp til 99,9 % og dermed forlenger inventarets levetid.

Ditt hjem skal være et godt sted å være, men for høy innetemperatur kan øke stressnivået og påvirke humøret i negativ retning. Hvis du monterer 3M Solfilm forbedrer du inneklimaet siden filmen sikrer en mere behagelig temperatur året rundt.

Vindusfilmen reflekterer bort solvarmen og sørger for et mer behagelig inneklima året rundt. Redusert energiforbruk er resultatet.

Privatbolig

Andre trender for privatbolig

I tillegg til boligeiere er 3Ms vindusfilmer også interessant for interiørarkitekter som ønsker å oppnå et spesielt lysinntrykk inne i et bygg.

Entreprenører er interessert i løsninger som gjør bygninger mer energieffektive og attraktive.

Tilslutt har arkitekter flere muligheter til å legge fram nye design hva angår lys og vinduer.

Vil du vite mere om 3Ms vindusfilmer? Kontakt 3M