3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Transportsektoren

3M Vindusfilm har gode løsninger til trikk, buss, tog og båt

Transportsektoren

Sikkerhetstrender

Trikk, buss, tog og båt stiller særlige krav og utfordringer til vindussikring og solskjerming.

Typisk for trikk, buss og tog er at de er utsatt for grafitti og hærverk som er både et vanskelig og kostbart problem. 3M Sikkerhetsfilm fungerer som et ekstra hinne som kan tas av og erstattes. Det betyr kost-effektiv beskyttelse og reduserte vedlikeholdskostnader.

3M Sikkerhetsfilm kan også virke som beskyttelse når gjenstander kastes mot vinduet. Selv om glasset skulle knuses, holder 3M sikkerhetsfilm det samlet i vindusrammen og beskytter passasjerene mot flyvende glassplinter.

Ved kollisjon eller annen form for ulykke hvor glasset knuses, kan 3M Sikkerhetsfilm virke som en forsterkning av glasset. Dette betyder at selv om glasset knuses, så holdes det sammen og blir i rammen slik at passasjerer ikke slynges ut gjennom knuste vinduer.

3M vindusfilm, transportsektoren

Solbskjerming

Det kan være vanskelig å holde riktig temperatur ombord i en båt siden den utsettes direkte og uforstyrret for solstrålene.

3M Solfilm kan bidra til å forbedre komforten for både besetningen og passasjerene ved å reflektere vekk solvarmen. Det gir et mere komfortabelt inneklima i tillegg til at energisparingen øker ved å la solfilmen gjøre det meste av arbeidet i stedet for skrue opp og ned varmen eller kjøleanlegget.

Vindusfilmene minsker både refleks og blending slik at reiseopplevelsen blir mere behagelig og avslappende.

Møbler og inventar beskyttes også mot unødig falmning siden 3M Solfilm kan begrense falmningen forårsaket av UV-stråler med opp til 99,9 %.

3M vindusfilm, transportsektoren

Andre trender for transportsektoren

Andre viktige faktorer en skal vurdere er kundeopplevelsen ut fra overnevnte eksempler og gjeldende lovgivning. Spesielt interessant for ingeniører, operatører og eiere er at egenskapene til 3M Vindusfilm vil bidra til å oppfylle krav til utseende og sikkerhetsbestemmelser.

3M vindusfilm, transportsektoren

Forslag til produkter sikkerhetsfilm

Ultra sikkerhetsfilm

Standard sikkerhetsfilm

Vil du vite mere om 3Ms vindusfilmer? Kontakt 3M