3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Velg en sterk partner for din digitale framtid

Med Lava™ CAD/CAM systemet fårdu en driftssikker og veldokumentert løsning for produksjon av estetiske indirekte restaureringer med en svært god passform.

Det er to forskjellige forretningsmodeller:

1. Outsourcing av design og fremsilling av hetten/broskjelettet.

Dette er den enkeleste måten for deg som tanntekniker. Du sender modellen til et laboratorium som har en Lava™ Scan ST. Her utføres skanning og design. Innfarging og sintring foregår i et Lava fresesenter. Deretter får du en ferdig hette / broskjelett i retur og kan selv stå for oppbygging og brenning av ytterkeramikken.

2. Outsourcing av fresing av hette / broskjelett

Her har du selv en Lava™ Scan ST. Dette sikrer deg full kontroll over designprosessen, og kun fresing og sintring av hetten/ broskjelettet foregår utenfor ditt laboratorium. 

Nyheter og arrangementer

Arrangement fra 3M ESPE

EAPD 2012

24.05.2012 - 27.05.2012

Digital Dentistry

Følg en velprøvd vei mot et vakkert utseende

Vitenskapelig informasjon

 
 
 

Produktkatalog