3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
3M ESPE Dental News

3M ESPE mest innovative bedrift

29 mars 2012

En rapport omtaler 81 nyheter fra selskapet - et oppkomme av nye produkter

ST. PAUL, Minnesota , USA. – (Februar, 2012) – 3M ESPE ble nylig kåret til det mest innovative dentale selskapet i verden for syvende år på rad. Anerkjennelsen ble publisert i ”The 2011 Dental Industry Review” som blir presentert av The Anaheim Group, som blant annet også utgir ”Dental Fax Weekly”.

Tildelingen av tittelen “Mest innovative selskap” baseres på tre kriterier: Antall godkjenninger for nye produkter for det amerikanske markedet gitt av FDA; antall nye patenter for det dentale markedet gitt av det amerikanske patentbyrået; og antall nye patenter for det dentale markedet gitt av det europeiske patentbyrået og det internasjonale patentbyrået. Rapporten omtaler total 81 nyskapninger fra 3M ESPE i løpet av 2011. Det er med bakgrunn i dette tallet at rapporten omtaler 3M ESPE som “Et oppkomme av nye produkter”.

“Prestasjonen har vært mulig, ikke bare takket være 3Ms vedvarende investeringer i forskning og utvikling, men også vår kultur. Globalt samarbeid og utveksling av ideer gir grunnlag for nye produkter. Dette samarbeidet er både forventet og støttet fra ledelsen. Det er en del av hvem vi er,” sier Larry Lair, division vice president og general manager for 3M ESPE.

3M ESPEs evne til innovasjon er basert på 3Ms globale tilstedeværelse og ressurser, som innebærer mer enn 30 ”Customer Innovation Centres” spredt over hele verden. Disse sentrene er dedikerte til å gjennomføre innovative prosesser i samarbeid med våre kunder. Ved utstrakt bruk av disse sentrene og andre verktøy får 3M kombinert kundens kunnskaper, nye ideer og avanserte teknologier i sin streben etter produkter som vil gjøre livet bedre og enklere for mennesker over hele jorden.

“Vi er beæret over å få denne utmerkelsen og vil jobbe mot like gode resultater for 2012” sier Lair. ”Ingen kan hvile på sine laurbær. Vi håper ideene vi fortsatt har på vår blokk og de produktlanseringene vi allerede har planlagt for året, vil hjelpe oss å beholde denne posisjonen også i 2012”.

Om 3M, 3M Health Care og 3M ESPE
3M tar tak i nye ideer og utvikler dem til tusenvis av smarte produkter. Vår kultur med kreativt samarbeide mellom mennesker gir en uendelig strøm av kraftfulle teknologier som hver på sin måte gjør livet enklere. 3M er det innovative selskapet som aldri slutter å utvikle nye produkter. 3M ESPE er en del av 3M Health Care som leverer løsninger innen helse, dental og kjeveortopedi, medikamentelle leveringssystemer, matsikkerhet og informasjonssystemer for helsemarkedet. 3M ESPE markedsfører mer enn 2 000 dentale produkter og løsninger. 3M ESPE-produkter er designet for å gjøre tannlegetjenester enklere, raskere og bedre for utøvere av dentale profesjoner og deres pasienter. For mer informasjon om 3M ESPE, besøk www.3MESPE.com. For å lære mer om 3M, besøk WWW.3M.com eller følg @3Mnews på Twitter.

3M og ESPE er varemerker for 3M eller 3M Deutschland GmbH. Brukt under lisens i Canada. © 3M 2012. All rights reserved.

FRA:
3M ESPE
Dental Products
3M Center, Building 275-2SE-03
P.O. Box 33275
St. Paul, MN 55133-3275

Tilbake