3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
3M ESPE Dental News

3M ESPE med ny design på Sof-Lex™

02 september 2013

 3M ESPE Sof-Lex spiral pusse og poleringshjul med helt nytt design

3M ESPE Sof-Lex spiral pusse og poleringshjul med helt nytt design

Sof-Lex™ systemet har i mange år vært blant tannlegenes favoritter for å oppnå estetiske og gode restaureringer. Nå har 3M ESPE oppfunnet hjulet på nytt og introduserer et innovativt design, som gjør pussing og polering enklere. Med en to-trinns arbeidsprosess kan du raskt polere restaureringer til høyglans, og hjulet tilpasser seg alle overflater - fra alle vinkler.

► En fasong til alle overflater
► En fasong til alle vinkler
► Gir enkelt og raskt en naturlig glans

Les mer om 3M ESPE nye Sof-Lex her...

Tilbake