3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
3M ESPE Dental News

3M ESPEs pris for unge talenter

18 januar 2012

 Vinnere av prisen. (f.v) Dr. Ana Milheiro, Yaprak Calli, Dr. Anne-Katrin Lührs, Marco Gresnigt.

Vinnere av prisen. (f.v) Dr. Ana Milheiro, Yaprak Calli, Dr. Anne-Katrin Lührs, Marco Gresnigt.

"The international Espertise™ Talent Award" organisert av 3M ESPE, fant i November 2011 sted i Seefeld, Tyskland. I år tok 22 unge forskere og klinikere fra 18 forskjellige land i Europa, Midt-Østen og Afrika utfordringen, og presenterte sine vitenskapelige oppdagelser og arbeidsteknikker til juryen gjennom et 15 minutters foredrag. Det ble kåret en vinner i hver av de to kategoriene; Vitenskapelig forskning og Klinisk arbeid. I år gikk prisene til Ana Milheiro, DDS, stipendiat ved The Academic Centre for Dentistry Amsterdam (ACTA), Nederland og Dr. med. dent. Anne-Katrin Lührs fra The Medical School Hannover, Tyskland.

Dr. Ana Milheiro er tannlege og stipendiat ansatt ved ACTA. Hun utfører for tiden forskning på området; bieffekter ved bruk av retensjonsbue. I sin presentasjon fokuserte Milheiro på funnene i en studie kalt: “Nickel release from orthodontic retention wires: the action of mechanical loading and pH”, hvor det ble vist at både mekanisk belastning og pH har stor effekt på frigjøring av nikkel fra retensjonsbuer.

Dr. Anne-Katrin Lührs er lege ved Department of Conservative Dentistry, Periodontology and Preventive Dentistry at the Medical School Hannover. Lührs 15 minutters foredrag var viet emnet; Lukking av diastema, og inneholdt en hel serie med kliniske bilder. Begge vinnerne ble hedret for sin innsats.

Vinnere av andre- og tredje-plass var Marco Gresnigt, doktorgradstudent ved University Medical Center Groningen, som foredro om emnet “Laminate veneer restorations adhered to teeth with existing restorations: In vitro and clinical perspectives” og Yaprak Calli fra Yeditepe University Istanbul som viste en presentasjon av flere lukkinger av diastema.

”Formålet med denne prisen er å fremheve unge talenter. I år er vi igjen imponerte over den høye kvaliteten på presentasjonene, både med hensyn på innhold, kliniske bilder og på måten de presenteres på. Deltagerne benyttet arrangementet til å knytte kontakt med forskere fra andre universitet, noe som senere kan vise seg å være en stor fordel for deres videre arbeid,” forklarer Dr. Gerhard Kultermann, medlem av juryen og leder for Global Scientific Marketing ved 3M ESPE in Seefeld, Tyskland.

3M ESPE

3M Deutschland GmbH, lokalisert i Seefeld, nær München, utvikler, produserer og markedsfører mer enn 2 000 produkter for tannleger og laboratorium. Selskapet forsyner tannleger og kjeveortopeder over hele verden med et bredt spekter av førsteklasses materialer og systemer basert på innovative 3M teknologier.

3M, ESPE and Espertise er varemerker for 3M eller 3M Deutschland GmbH.

Seefeld, januar 2012

Les en nedlastbar PDF av denne artikkelen: Espertise™ Talent Award 2011

Tilbake