3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
3M ESPE Dental News

Scotchbond™ fikk Red Dot-pris

12 april 2012

 Scotchbond™ Universal adhesive’s flip-top løsning

Scotchbond™ Universal adhesive’s flip-top løsning

Skjetten – 10. april, 2012 – Produktet har fått prisen som en følge av den brukervennlige utformingen med flip-top flaske som på en enkel måte gir mulighet for en-hånds betjening.

Red Dot Design-prisen ble opprettet I 1955, og er nå kjent som en av verdens mest prestisjefylte designpriser. Prisene deles ut av en internasjonal jury sammensatt av internasjonale designere som vurderer kandidatene på kriterier som; graden av inovasjon, funksjonalitet, selvforklarende bruk og bærekraftig utvikling og produksjon. Red Dot-organisasjonen uttaler: “Resultatene i en kategori vil umiddelbart legge føringer for den videre utviklingen av design innen denne bransjen, og på denne måten fungere som en ledesnor for produsenter og designere over hele verden.”

“I 3M ESPE ser vi at design kan ha en dramatisk effekt på et produkts nytteverdi” sier Marc Peuker, Leder for R&D Packaging and Delivery Systems i 3M ESPE. “Det er med bakgrunn i dette vi tenker på mer enn selve produktet inne i pakken når vi lanserer et nytt product. Vi er glade over å kunne tilby bedre design og funksjonalitet på et verktøy tannlegen bruker og stoler på hver dag i klinikken.”

I tillegg til flip-top løsningen tilbyr Scotchbond™ Universal adhesive en rekke andre fordeler som forenkler bondingprosessen i vesentlig grad. Produktet kommer i én enkelt flaske som kan benyttes både ved total-ets, selv-ets og selektiv-ets, for både direkte og indirekte restaureringer.

3M ESPE har tidligere mottatt denne prisen for Elipar™ S10 LED herdelampe og Pentamix™ 3 Automatisk blandemaskin.

For mer informasjon om Scotchbond™ Universal adhesive, besøk www.3Mespe.no

3M ESPE
3M ESPE i Seefeld nær München utvikler, produserer og markedsfører mer enn 2 000 dentale produkter for bruk i tannlegeklinikker og laboratorier. Selskapet forsyner tannleger og tannteknikkere over hele verden med et vidt spekter av førsteklasses materialer og systemer basert på 3Ms innovative teknologier.

Om “The red dot award”
“The Red Dot Design Award” er med sine mer enn 12 000 deltagende produkter fra mer enn 60 forskjellige land den største og mest kjente designprisen i verden. Prisen deles ut i tre kategorier; “Red Dot award: product design,”, “red dot award: communication design” og “red dot award: design concept.” Produktene som vinner priser blir utstilt for et internasjonalt publikum i ”The Red Dot Design museum”. For mer informasjon, besøk www.red-dot.org.

Tilbake