3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
3M ESPE Dental News

3M ESPE lanserer nye produkter

11 oktober 2012

 3M ESPE Lava Ultimate fresbart CAD/CAM materiale.

3M ESPE Lava Ultimate fresbart CAD/CAM materiale.

Lava Ultimate representerer en helt ny kategori fresbart CAD /CAM materiale basert på Resin Nano Ceramic (RNC) og er unikt når det gjelder holdbarhet og funksjon. Indikasjonene er enkeltstående kroner.

► implantatunderstøttede kroner
► onlays
► laminat
► egnet for bruksister

Lava™ Ultimate  kan brukes av tannleger som har en intraoral scanner for digital avtrykkstaking med tilhørende fresemaskin av type Cerec eller E4D. I tillegg kan man bestille arbeider i dette materialet fra Straumann. På grunn av sin ”elastisitet” egner Lava™ Ultimate seg spesielt godt som implantatkroner.

I Norge freser Proteket A/S arbeider i Lava™ Ultimate i sin avanserte Lava™  CNC 500 fresemaskin. De kan derfor bestilles både direkte eller via et hvilket som helst tannteknisk laboratorium. Laboratorier som har en Cerec fresemaskin kan også levere arbeider i Lava™ Ultimate.

3M ESPE Lava Ultimate fresbart CAD/CAM materiale.

Lava Plus er en ny type fresbart CAC /CAM materiale basert på zirkoniumdioksid. Det spesielle med dette materialet er den høye translusensen som gir en betydelig forbedret estetikk.

Lava™ Plus  freses  i Norge av Proteket A/S, både i form av kapper og broskjellet med påbrent ytterporselen så vel som helfreste monolittiske kroner, broer og etsbroer uten ytterporselen. De kan derfor bestilles både direkte eller via et hvilket som helst tannteknisk laboratorium. De monolittiske arbeidene kan leveres i én farge (Vita) eller kan farges manuelt for optimal estetikk og er meget godt egnet for bruksister.

Lava™ Plus kroner og broer kan også leveres som partielt monolittiske, hvor belastede flater er i zirkoniumdioksid mens resten av arbeidet har porselensdekke.

Les mer om Lava™ Ultimate...

Les mer om Lava™ Plus...

Tilbake