3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Innovative produkter

3M tilbyr nesten 700 autoprodukter for alle oppgaver i bilopprettingsprosessen. Vårt engasjementet for kontinuerlig produktutvikling sikrer at det stadig kommer innovative løsninger på markedet slik at verkstedene får jobben gjort raskere, til samme gode kvalitet, men til en lavere pris.

En ny grønnfarget, myk kreppet maskeringstape fra 3M for å dekke et bredt spekter av bruksområder på verkstedet.

 
 3M Perfect-it Denibbing System

Det er tid for å revolusjonere produktiviteten på verkstedet med 3M Perfect-it Denib System

 
 3M Dynamic Mixing System

3M revolusjonerer sparkeljobbene med Dynamic Mixing System.

 

3M revolusjonerer primerpåføringen! Den revolusjonerende designen til Accuspray System fyllersprøyte fra 3M gir utmerket finish som en HVLP-fyllerssprøyte (high volume low pressure) til en brøkdel av kostnaden. Takket være det utskiftbare hodet, er det som å bruke en helt ny fyllersprøyte hver gang.