3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Service og support

Som leverandør til karosseri- og lakkverksteder i over hundre år, har 3M bygget sterke bånd til kundene, som har ført til positiv tilbakemelding fra næringen. 3Ms selgere har stor kunnskap om næringen, og de kan hjelpe til med opplæring, produktdemonstrasjoner og rådgivning, støttet av profesjonelle og vennlige kundeservicemedarbeidere.

Kontakt oss i dag med dine behov til verkstedet og diskuter dine behov med en av våre kundeservicemedarbeidere.

3M Europa har nesten 17 500 ansatte i Europa, Midtøsten og Afrika, med datterselskaper i mer enn 30 land i tillegg til mer enn 30 produksjonsanlegg.

 

3M globalt

16/07/2012

Informasjon om tilgjengelig støtte i alle regioner av 3M Autoprodukters ekspertgruppe.