Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Rubbing og polering

Påfør en liten mengde 3M™ Perfect-it™ III Fast Cut XL (51052) på det nye panelet

Rubbing

Påfør en liten mengde 3M™ Perfect-it™ III Fast Cut XL (51052) på det nye panelet. Ved bruk av en ny pad, må rubbingen arbeides inn i paden før den påføre panelet.

 

Plasser paden på panelet og start den roterende poleringsmaskinen. Arbeid på et lite område i gangen. Legg på ny rubbing når du går videre til et nytt område.

Utskriftsvennlig prosesskart for rubbing og polering

 
Legg 3M™ High Gloss Polieringspad (50488) til den roterende poleringsmaskinen og påfør 3M™ Perfect-it™ III Extra Fin (80349) på paden

Polering

Fest 3M™ High Gloss Polieringspad (50488) på den roterende poleringsmaskinen og påfør 3M™ Perfect-it™ III Extra Fin (80349) på paden. Plasser paden på panelet og start maskinen. Beveg maskinen over panelet til det er blankt.

 

Utskriftsvennlig prosesskart for rubbing og polering

 
Påfør 3M™ Perfect-it™ Ultrafina™ SE (50383) på bilen

Etterbehandling

Rist flasken og påfør 3M™ Perfect-it™ Ultrafina™ SE (50383) på bilen. Forsøk å arbeide på et område på en kvadratmeter i gangen.

Bruk 3M™ Perfect-it™ Ultrafina™ Høyglans poleringspad (50388), start med middels trykk for å fjerne virvler/hologram, og deretter mindre trykk for å oppnå den best mulige finishen.

Merk: Produkter er designet for å holde seg flytende i bruk, fjern til slutt produktrester med 3M™ Perfect-it™ Ultrafina™ Ultra Soft mikrofiberklut (50486).

 

Utskriftsvennlig prosesskart for rubbing og polering

 

For mer informasjon eller for å diskutere dine spesifikke krav Kontakt 3M