3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Rubbing og polering

Påfør en liten mengde 3M™ Perfect-it™ III Fast Cut XL (51052) på det nye panelet

Rubbing

Påfør en liten mengde 3M™ Perfect-it™ III Fast Cut XL (51052) på det nye panelet. Ved bruk av en ny pad, må rubbingen arbeides inn i paden før den påføre panelet.

 

Plasser paden på panelet og start den roterende poleringsmaskinen. Arbeid på et lite område i gangen. Legg på ny rubbing når du går videre til et nytt område.

Utskriftsvennlig prosesskart for rubbing og polering

 
Legg 3M™ High Gloss Polieringspad (50488) til den roterende poleringsmaskinen og påfør 3M™ Perfect-it™ III Extra Fin (80349) på paden

Polering

Fest 3M™ High Gloss Polieringspad (50488) på den roterende poleringsmaskinen og påfør 3M™ Perfect-it™ III Extra Fin (80349) på paden. Plasser paden på panelet og start maskinen. Beveg maskinen over panelet til det er blankt.

 

Utskriftsvennlig prosesskart for rubbing og polering

 
Påfør 3M™ Perfect-it™ Ultrafina™ SE (50383) på bilen

Etterbehandling

Rist flasken og påfør 3M™ Perfect-it™ Ultrafina™ SE (50383) på bilen. Forsøk å arbeide på et område på en kvadratmeter i gangen.

Bruk 3M™ Perfect-it™ Ultrafina™ Høyglans poleringspad (50388), start med middels trykk for å fjerne virvler/hologram, og deretter mindre trykk for å oppnå den best mulige finishen.

Merk: Produkter er designet for å holde seg flytende i bruk, fjern til slutt produktrester med 3M™ Perfect-it™ Ultrafina™ Ultra Soft mikrofiberklut (50486).

 

Utskriftsvennlig prosesskart for rubbing og polering

 

For mer informasjon eller for å diskutere dine spesifikke krav Kontakt 3M