3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Løsninger for

Med de endrede behovene og kravene fra verksteder, arbeider 3M konstant for å komme med nye løsninger som gjør den profesjonelle reparasjonsjobben enklere, raskere og rimeligere.

Finn ut hvordan produkter fra 3M brukes innenfor mange områder, fra bruk av våre produkter i design og produksjon av komponenter til elektronikkindustrien til strukturmessig sammenføyning av plast og metall.

For å diskutere disse bruksområdene eller dine spesifikke krav, ber vi deg om å kontakte oss

Reparasjon av aluminiumsfelger

3Ms teknologi kan også brukes til å reparere aluminiumsfelger. Dette er et kostnadseffektivt alternativ til å bytte skadde felger.

Les mer

Småskader

3M har utviklet spesifikke reparasjonsprosesser for småskader med 3M-produkter for å hjelpe deg med å utføre reparasjonene på en effektiv måte.

Les mer

SMART-repair

SMART-repair er en kostnadseffektiv teknikk og kan brukes når området som skal repareres ikke utgjør et større område enn det som tilsvarer en A4-side.

Les mer

Rubbing og polering

Video og trinn for trinn-instruksjoner for rubbing og polering.

Les mer

Maskering

Video og trinn for trinn-instruksjoner for maskering.

Les mer

Påføring av lakk

3M har et stort utvalg av løsninger for lakkering av biler, inkludert innovasjoner som PPS™ Paint Preparation System og Accuspray™ System. Det foretrukne systemet for mange profesjonelle verksteder for blanding, klargjøring og påføring av fyller, baselakk og klarlakk.

Les mer

Personlig verneutstyr

Personlig verneutstyr mot potensielt skadelig lakkstøv, støv og støy fra utstyr må være en prioritet. 3M kan hjelpe til med å identifisere det riktige verneutstyret (inkludert testing av luftkvalitet og passformen til åndedrettsvern) og komme med råd om HMS på arbeidsplassen.

Les mer

Reparasjon av plast

3Ms materiale for reparasjon av plastdeler er en løsning for å reparere sprekker, hull og revner i plastdeler.

Les mer