3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Løsninger for

Med de endrede behovene og kravene fra verksteder, arbeider 3M konstant for å komme med nye løsninger som gjør den profesjonelle reparasjonsjobben enklere, raskere og rimeligere.

Finn ut hvordan produkter fra 3M brukes innenfor mange områder, fra bruk av våre produkter i design og produksjon av komponenter til elektronikkindustrien til strukturmessig sammenføyning av plast og metall.

For å diskutere disse bruksområdene eller dine spesifikke krav, ber vi deg om å kontakte oss

Reparasjon av aluminiumsfelger

3Ms teknologi kan også brukes til å reparere aluminiumsfelger. Dette er et kostnadseffektivt alternativ til å bytte skadde felger.

Les mer

Småskader

3M har utviklet spesifikke reparasjonsprosesser for småskader med 3M-produkter for å hjelpe deg med å utføre reparasjonene på en effektiv måte.

Les mer

SMART-repair

SMART-repair er en kostnadseffektiv teknikk og kan brukes når området som skal repareres ikke utgjør et større område enn det som tilsvarer en A4-side.

Les mer

Rubbing og polering

Video og trinn for trinn-instruksjoner for rubbing og polering.

Les mer

Maskering

Video og trinn for trinn-instruksjoner for maskering.

Les mer

Påføring av lakk

3M har et stort utvalg av løsninger for lakkering av biler, inkludert innovasjoner som PPS™ Paint Preparation System og Accuspray™ System. Det foretrukne systemet for mange profesjonelle verksteder for blanding, klargjøring og påføring av fyller, baselakk og klarlakk.

Les mer

Personlig verneutstyr

Personlig verneutstyr mot potensielt skadelig lakkstøv, støv og støy fra utstyr må være en prioritet. 3M kan hjelpe til med å identifisere det riktige verneutstyret (inkludert testing av luftkvalitet og passformen til åndedrettsvern) og komme med råd om HMS på arbeidsplassen.

Les mer

Reparasjon av plast

3Ms materiale for reparasjon av plastdeler er en løsning for å reparere sprekker, hull og revner i plastdeler.

Les mer