Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Rubbing og polering

Rubbing

Sett en Perfect-it III Rubbingpad (50487) til polermaskinen. Ryst flasken med 3M™ Perfect-it™ III Fast Cut XL (51052) godt før litt rubbing påføres det panelet. Ved bruk av en ny pad, må slipepastaen arbeides inn i paden før den påføres panelet. Beveg maskinen over panelet til det er blankt, i en frem-og-tilbake og opp-og-ned bevegelse for å sikre at hele området blir behnadlet.

Plasser paden på panelet og start den roterende poleringsmaskinen. Arbeid på et lite område i gangen. Legg på ny rubbing når du går videre til et nytt område.

Utskriftsvennlig kart over poleringsprosessen

Polering

Fest 3M™ Perfect-it III Høyglans Polieringspad (50488) på den roterende poleringsmaskinen. Ryst flasken med 3M™ Perfect-it™ III Extra Fin (80349) godt før du påfører litt på paden. Plasser paden på panelet og start maskinen. Beveg maskinen over panelet til det er blankt, i en frem-og-tilbake og opp-og-ned bevegelse for å sikre at hele området blir behnadlet.

Utskriftsvennlig kart over poleringsprosessen

Etterbehandling

Rist flasken og påfør 3M™ Perfect-it™ Ultrafina™ SE (50383) på Perfect-it III Høyglans Ultrafina SE Høyglans poleringspad (50388). Forsøk å arbeide på et område på en kvadratmeter i gangen. Beveg maskinen over panelet til det er blankt, i en frem-og-tilbake og opp-og-ned bevegelse for å sikre at hele området blir behnadlet.

Rist flasken og påfør 3M™ Perfect-it™ Ultrafina™ SE (50383) på Perfect-it III Høyglans Ultrafina SE Høyglans poleringspad (50388). Forsøk å arbeide på et område på en kvadratmeter i gangen. Beveg maskinen over panelet til det er blankt, i en frem-og-tilbake og opp-og-ned bevegelse for å sikre at hele området blir behnadlet. start med middels trykk for å fjerne virvler/hologram, og deretter mindre trykk for å oppnå den best mulige finishen.

Merk: Produkter er designet for å holde seg flytende i bruk, fjern til slutt væskerester med 3M™ Perfect-it™ Ultrafina™ Ultra Soft mikrofiberklut (50486).

Utskriftsvennlig kart over poleringsprosessen

For mer informasjon eller for å diskutere dine spesifikke krav Kontakt 3M