3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Rubbing og polering

Rubbing

Sett en Perfect-it III Rubbingpad (50487) til polermaskinen. Ryst flasken med 3M™ Perfect-it™ III Fast Cut XL (51052) godt før litt rubbing påføres det panelet. Ved bruk av en ny pad, må slipepastaen arbeides inn i paden før den påføres panelet. Beveg maskinen over panelet til det er blankt, i en frem-og-tilbake og opp-og-ned bevegelse for å sikre at hele området blir behnadlet.

Plasser paden på panelet og start den roterende poleringsmaskinen. Arbeid på et lite område i gangen. Legg på ny rubbing når du går videre til et nytt område.

Utskriftsvennlig kart over poleringsprosessen

Polering

Fest 3M™ Perfect-it III Høyglans Polieringspad (50488) på den roterende poleringsmaskinen. Ryst flasken med 3M™ Perfect-it™ III Extra Fin (80349) godt før du påfører litt på paden. Plasser paden på panelet og start maskinen. Beveg maskinen over panelet til det er blankt, i en frem-og-tilbake og opp-og-ned bevegelse for å sikre at hele området blir behnadlet.

Utskriftsvennlig kart over poleringsprosessen

Etterbehandling

Rist flasken og påfør 3M™ Perfect-it™ Ultrafina™ SE (50383) på Perfect-it III Høyglans Ultrafina SE Høyglans poleringspad (50388). Forsøk å arbeide på et område på en kvadratmeter i gangen. Beveg maskinen over panelet til det er blankt, i en frem-og-tilbake og opp-og-ned bevegelse for å sikre at hele området blir behnadlet.

Rist flasken og påfør 3M™ Perfect-it™ Ultrafina™ SE (50383) på Perfect-it III Høyglans Ultrafina SE Høyglans poleringspad (50388). Forsøk å arbeide på et område på en kvadratmeter i gangen. Beveg maskinen over panelet til det er blankt, i en frem-og-tilbake og opp-og-ned bevegelse for å sikre at hele området blir behnadlet. start med middels trykk for å fjerne virvler/hologram, og deretter mindre trykk for å oppnå den best mulige finishen.

Merk: Produkter er designet for å holde seg flytende i bruk, fjern til slutt væskerester med 3M™ Perfect-it™ Ultrafina™ Ultra Soft mikrofiberklut (50486).

Utskriftsvennlig kart over poleringsprosessen

For mer informasjon eller for å diskutere dine spesifikke krav Kontakt 3M