3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Rubbing og polering

Rubbing

Sett en Perfect-it III Rubbingpad (50487) til polermaskinen. Ryst flasken med 3M™ Perfect-it™ III Fast Cut XL (51052) godt før litt rubbing påføres det panelet. Ved bruk av en ny pad, må slipepastaen arbeides inn i paden før den påføres panelet. Beveg maskinen over panelet til det er blankt, i en frem-og-tilbake og opp-og-ned bevegelse for å sikre at hele området blir behnadlet.

Plasser paden på panelet og start den roterende poleringsmaskinen. Arbeid på et lite område i gangen. Legg på ny rubbing når du går videre til et nytt område.

Utskriftsvennlig kart over poleringsprosessen

Polering

Fest 3M™ Perfect-it III Høyglans Polieringspad (50488) på den roterende poleringsmaskinen. Ryst flasken med 3M™ Perfect-it™ III Extra Fin (80349) godt før du påfører litt på paden. Plasser paden på panelet og start maskinen. Beveg maskinen over panelet til det er blankt, i en frem-og-tilbake og opp-og-ned bevegelse for å sikre at hele området blir behnadlet.

Utskriftsvennlig kart over poleringsprosessen

Etterbehandling

Rist flasken og påfør 3M™ Perfect-it™ Ultrafina™ SE (50383) på Perfect-it III Høyglans Ultrafina SE Høyglans poleringspad (50388). Forsøk å arbeide på et område på en kvadratmeter i gangen. Beveg maskinen over panelet til det er blankt, i en frem-og-tilbake og opp-og-ned bevegelse for å sikre at hele området blir behnadlet.

Rist flasken og påfør 3M™ Perfect-it™ Ultrafina™ SE (50383) på Perfect-it III Høyglans Ultrafina SE Høyglans poleringspad (50388). Forsøk å arbeide på et område på en kvadratmeter i gangen. Beveg maskinen over panelet til det er blankt, i en frem-og-tilbake og opp-og-ned bevegelse for å sikre at hele området blir behnadlet. start med middels trykk for å fjerne virvler/hologram, og deretter mindre trykk for å oppnå den best mulige finishen.

Merk: Produkter er designet for å holde seg flytende i bruk, fjern til slutt væskerester med 3M™ Perfect-it™ Ultrafina™ Ultra Soft mikrofiberklut (50486).

Utskriftsvennlig kart over poleringsprosessen

For mer informasjon eller for å diskutere dine spesifikke krav Kontakt 3M