3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
Bumpon

Selvklebende underlagsknotter - 3M™ Bumpon™

3M™ Bumpon™ beskyttelse og underlagsknotter kan brukes som produktunderlag, dørstopper, avstandsstykke, mellomlegg og beskyttere for en rekke bruksområder. Bumpon produkter er sammensatt av et slitesterkt, kombinert med en aggressivt, trykkfølsomt klebemiddel som gir:

  • Glir ikke og er slitesterk
  • Vil ikke sprekke eller bli hard
  • Utmerket vedheft på overflater med lav overflateengeri og pulverlakker.
  • Motstandsdyktig mot flekker
  • Rask og enkel applikasjon uten behov for boring av hull
  • Tilgjengelig i forskjellige farger, former og størrelser

Se i produktkatalogen og finn den Bumpon™ som passer til dine behov.

Bumpon bruksområder

Uansett om du er produsent av elektronikk, biler, husholdningsapparater eller kjøkkenskap, er huseier som vil beskytte overflatene i ditt hjem, så har 3M Bumpon underlagsknotter en farge, form og størrelse som møter dine krav.

Produkter

Der er en årsak til at Bumpon™ Produkter er brukt i hele verden. De er laget av polyurethan av høy kvalitet med pålitelig klebestoff, som gir den langvarige styrken som du forventer fra 3M. Finn ditt produkt her.

Be om et tilbud

Be om et tilbud på 3M Bumpon

Kontakt oss