3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Inkontinens


I Norge regner man med at rundt en halv million mennesker i større eller mindre grad har problemer med urinlekkasje. Det forekommer hos begge kjønn og i alle aldre, men det er dobbelt så mange kvinner som menn som lider av inkontinens. En vanlig konsekvens av urin-/fæcesinkontinens er sår og irritert hud forårsaket av den hyppige eksponeringen for kroppsvæsker. Dette er et meget ubehagelig og smertelig problem som kan bli verre ved bruk av tradisjonelle barrierekremer. Studier viser at tradisjonelle barrierekremer blokkerer inkontinensbind og -bleier og dermed hindrer disse i å absorbere kroppsvæskene.  

Cavilon barrierekrem beskytter hel hud mot kroppsvæsker. Hudskader unngås samtidig som huden får tilført fuktighet. Kremen absorberes raskt inn i huden og påvirker derfor ikke absorberingsevnen i inkontinensbind. Hvis huden allerede er skadet anbefales Cavilon barrierefilm. Den flytende barrierefilmen danner raskt en pustende film som beskytter allerede skadet hud opptil 3 døgn, samtidig som huden får gro i fred.

 3M Cavilon Skin Care Products - Information for Patients

Skin and Wound Care

Cavilon No Sting Barrier Film

Cavilon Durable Barrier Cream

Finn ut mer…

Hvor kan jeg få kjøpt?

Nyttige linker

Brukerveiledning

Pasientinformasjon

Spørsmål og svar

Registrering for Cavilon Nyhetsbrev