3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Stomi


3M Cavilon No Sting Barrier Film   Stomioperasjon er i dag en vanlig prosedyre for å erstatte eller avlaste et sykt organ. Stomi innebærer at kroppens normale avfallstoffer fra tarm eller urinrør føres ut gjennom en ny åpning på pasientens mage. I dag er det ca. 8.000 - 10.000 stomiopererte i Norge (Kilde: Norilco 2011).
3M Cavilon No Sting Barrier Film   Beskyttelse av hudområdet rundt stomien er viktig fordi området lett kan bli skadet. Hyppig eksponering for kroppsvæsker eller bandasjering gjør at huden blir sår og irritert. Cavilon barrierefilm gir en effektiv beskyttelse mot kroppsvæsker og klebestoffer rundt stomien. Barrierefilmen svir ikke og kan brukes på ømfintlig og allerede skadet hud. Den påvirker ikke klebeevnen på ringer eller poser, slik at stomibandasjen vil sitte like godt. Cavilon barrierefilm er godkjent på blå resept til stomi.
 3M Cavilon Skin Care Products - Information for Patients

Skin and Wound Care

Cavilon No Sting Barrier Film

Cavilon Durable Barrier Cream

Finn ut mer...

Hvor kan jeg få kjøpt?

Nyttige linker

Brukerveiledning

Pasientinformasjon

Spørsmål og svar

Registrering for Cavilon Nyhetsbrev