3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Stomi


3M Cavilon No Sting Barrier Film   Stomioperasjon er i dag en vanlig prosedyre for å erstatte eller avlaste et sykt organ. Stomi innebærer at kroppens normale avfallstoffer fra tarm eller urinrør føres ut gjennom en ny åpning på pasientens mage. I dag er det ca. 8.000 - 10.000 stomiopererte i Norge (Kilde: Norilco 2011).
3M Cavilon No Sting Barrier Film   Beskyttelse av hudområdet rundt stomien er viktig fordi området lett kan bli skadet. Hyppig eksponering for kroppsvæsker eller bandasjering gjør at huden blir sår og irritert. Cavilon barrierefilm gir en effektiv beskyttelse mot kroppsvæsker og klebestoffer rundt stomien. Barrierefilmen svir ikke og kan brukes på ømfintlig og allerede skadet hud. Den påvirker ikke klebeevnen på ringer eller poser, slik at stomibandasjen vil sitte like godt. Cavilon barrierefilm er godkjent på blå resept til stomi.
 3M Cavilon Skin Care Products - Information for Patients

Skin and Wound Care

Cavilon No Sting Barrier Film

Cavilon Durable Barrier Cream

Finn ut mer...

Hvor kan jeg få kjøpt?

Nyttige linker

Brukerveiledning

Pasientinformasjon

Spørsmål og svar

Registrering for Cavilon Nyhetsbrev