Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Inkontinens


Inkontinenspasienter er svært utsatt for hudskader på grunn av hyppig eksponering for fukt og irritasjon. Det er tre hovedårsaker til at disse pasientene får hudskader: maserasjon og økt friksjon, mikrobiell vekst og kjemisk enzymatisk irritasjon. Klinisk vil en kombinasjon av disse faktorene føre til hudløshet, og smertene og ubehaget reduserer pasientens livskvalitet.  

Bruk 3M™ Cavilon™ barrierekrem på hel hud for å forebygge hudskader forårsaket av hyppig eksponering for kroppsvæsker. For å behandle inkontinensdermatitt kan 3M™ Cavilon™ barrierefilm brukes for å skape en effektiv pustende barriere mot ytterligere skader på huden samtidig som den lar huden få gro i fred.

Cavilon barrierekrem reduserer inkontinensdermatitt og har vist å gi en signifikant reduksjon i trykksår grad I i behandling av trykksår i sakralområdet.

Last ned klinisk dokumentasjon av Dr. Jeff Hart for mer informasjon:

This link will open a PDF file Assessment of the Incontinence Pad Blocking Potential of Cavilon Durable Barrier Cream™ compared with Sudocrem™ and Zinc & Castor Oil (PDF, 107KB)

 3M Cavilon Skin Care Products - Information for Nurses

Skin and Wound Care

Cavilon No Sting Barrier Film

Cavilon Durable Barrier Cream