3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Cavilon™ hudbeskyttelse og sårbehandling


3M™ Cavilon™ Hudbeskyttelse

3M™ Cavilon™ hudbeskyttelsesprodukter utgjør til sammen suverene løsninger for både beskyttelse og behandling av allerede skadet hud.

Både barrierekremen og barrierefilmen forebygger skader på hel hud. Det unike med barrierefilmen er at den også kan brukes på hud som allerede er skadet. Den skadede huden beskyttes og får gro i fred. Barrierekremen er også ideell for bruk på svært tørr og sprukken hud. Huden tilføres ny fuktighet og beskyttes mot ytterligere uttørring.


Beskyttelse mot oppbløting av sårkanter
3M™ Cavilon™ barrierefilm er velegnet som beskyttelse mot maserasjon av sårkanter ved leggsår, trykksår, diabetiske fotsår og andre kroniske sår. Barrierefilmen er også ideell for beskyttelse og behandling av hudskader forårsaket av inkontinensdermatitt eller hyppig bruk av klebende taper/bandasjer. Skumapplikatorene på 1 ml og 3 ml gir en presis applikering på hudområdet rundt et sår, og barrierefilmen påvirker ikke hudens og sårets helingsprosess.

Beskyttelse mot hudstripping
3M™ Cavilon™ barrierefilm beskytter huden mot skader forårsaket av hyppig applikering og fjerning av tape og bandasjer (hudstripping). Ta på Cavilon med skumapplikator (1 ml eller 3 ml) rundt såret før bandasjering. Vent til barrierefilmen har tørket (ca. 30 sekunder) og fest bandasjen på vanlig måte. Når bandasjen senere blir fjernet vil den ta med seg barrierefilmen og ikke det øverste hudlaget og risikoen for hudstripping blir derfor minimal.

Behandling av svært tørr hud
3M™ Cavilon™ barrierekrem gir langvarig fuktighet til tørr og sprukken hud. Barrierekremen tilfører huden ny fuktighet og gjør den smidig og myk, samtidig som kremen forsinker vannfordampningen fra huden. Cavilon barrierekrem kan ikke vaskes av og huden trenger derfor ikke å smøres inn så ofte. Den påvirker ikke absorberingsevnen i inkontinensbind, og selv tape og bandasjer vil sitte like godt etter innsmøring.

 3M Cavilon Skin Care Products - Information for Nurses

Skin and Wound Care

Cavilon No Sting Barrier Film

Cavilon Durable Barrier Cream

Finn ut mer…

Hvor kan jeg få kjøpt?

Nyttige linker

Brukerveiledning

Pasientinformasjon

Spørsmål og svar

Registrering for Cavilon Nyhetsbrev

This link will open a PDF file Brosjyre Cavilon barrierefilm 
(PDF, 2.16MB)

This link will open a PDF file Brosjyre Cavilon barrierekrem 
(PDF, 1.15MB)

Last ned Adobe Reader

På denne websiden kan det være dokumenter tilgjengelig i PDF-format for visning, utskrift eller lagring på din PC.

Vennligst merk: Adobe® Reader® er nødvendig for å åpne PDF dokumenter.