3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Stomi


Det er svært viktig at huden rundt stomien blir beskyttet mot irritasjon og slitasje fra kroppsvæsker og klebende produkter.

Cavilon barrierefilm   Ved å bruke 3M™ Cavilon™ barrierefilm skapes en langvarig barriere mot enzymer og andre skadelige stoffer fra tarmen, eller mot selve urinen/fæces. Den beskytter også huden mot skader forårsaket av hyppig applikering og fjerning av stomibandasjen. Cavilon barrierefilm er ideell for bruk på hudområdet rundt colostomi, urostomi, trachestomi og gastrostomi. Barrierefilmen er uten alkohol og svir ikke. Den kan brukes på allerede skadet hud uten ubehag for pasienten.

3M Cavilon barrierefilm   I en test viste det seg at Cavilon barrierefilm var den mest langtidsvirkende og effektive hudbeskyttelsen sammenlignet med fire andre barrierefilmer. Se Dokumentasjon og litteratur for mer informasjon.

 3M Cavilon Skin Care Products - Information for Nurses

Skin and Wound Care

Cavilon No Sting Barrier Film

Cavilon Durable Barrier Cream

Finn ut mer…

Hvor kan jeg få kjøpt?

Nyttige linker

Brukerveiledning

Pasientinformasjon

Spørsmål og svar

Registrering for Cavilon Nyhetsbrev

This link will open a PDF file Brosjyre Cavilon barrierefilm 
(PDF, 2.16MB)

This link will open a PDF file Brosjyre Cavilon barrierekrem 
(PDF, 1.15MB)

Last ned Adobe Reader

På denne websiden kan det være dokumenter tilgjengelig i PDF-format for visning, utskrift eller lagring på din PC.

Vennligst merk: Adobe® Reader® er nødvendig for å åpne PDF dokumenter.