3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
Slipeprodukter


Slipeprodukter

Forutsetningen for en perfekt malingsfinish er en godt forberedt overflate. 3Ms produkter inkluderer fleksible slipeprodukter, slipepads og slipeklosser for komfortabel og effektiv bruk. Perfekt resultat hver gang!

Fleksible slipeprodukter Fleksible slipeprodukter Effektive produkter for håndsliping med ekstremt slitesterke Cubitron slipemineraler, gir et raskt og perfekt resultat.
Slipesvamper Slipesvamper Hendig og komfortabel sliping.
Slipepapir for håndsliping Slipepapir for håndsliping Slipepapir på ark og rull for generell bruk på tre og metall.