3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
Slipesvamper

Slipesvamper

Egnet for profilerte overflater. Belagt med slipemineraler på fire sider, og den komfortable formen på slipesvampene gir fleksibel og jevn sliping.

SandBlaster™ Slipesvamper

Innovativ teknologi beholder formen på svampene lenger og gir bedre sliperesultater. Ingen tetting med slipestøv eller maling, kan brukes våte eller tørre, vaskbare, meget godt egnet for kanter og hjørner.

Mer informasjon om Sandblaster finner du her.

Bruk Korn / Fargekode Art. nr. Størrelse
for malte flater P60 / Grønn 62021CH 95x66x25mm
SandBlaster™ Slipesvamper for umalte flater P100 / Lilla
P150 / Lilla
62022CH
62023CH
95x66x25mm
95x66x25mm
for den siste finpussen P180 / Gul 62024CH 95x66x25mm