3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet Detaljert informasjon om informasjonskapsler og bruken av dem finner du i våre retningslinjer for personvern. Du kan når som helst selv velge innstillinger for informasjonskapsler ved å klikke på preferanser for informasjonskapsler på denne siden.

Ved å klikke på "Godta og fortsett", bekrefter du at du godtar bruken av informasjonskapsler på din datamaskin

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map

Husholdsrengjøring

Din rengjøringsdag blir en lek - finn ut hvordan!

Tips og triks

Hvordan rengjør jeg den keramiske komfyren enkelt og raskt?

Bruk Universal-svampen med den blå skureputen fra Scotch-Brite.

Den blå fleecen er ekstremt effektiv og riper ikke, selv lett innbrente rester fjernes enkelt med litt vann. Ved sterk tilsmussing øker svampen effekten av spesielle rengjøringsmidler for keramiske topper.

Bruk en svamp med naturlige fibre, og tørk av toppen med svampsiden og la tørke.

I stedet for arbeidskrevende skuring kan du bare tørke bort smusset!
Med flekkfjerneren kan inngrodd skitt eller gjenstridige flekker tørkes vekk fra ulike overflater.
Rengjør veggene før du skal flytte!
Rengjøring av vegger er en lek
Bli kvitt lo på ren klesvask!

Lo som blir synlig på strykebrettet demper gleden av ren klesvask! Oppbevar lorullen sammen med strykebrettet, akkurat som strykejernet. Det spesielle 3M Tack-limet fjerner lo grundig og forsiktig fra alle tekstiler. Legg det nyvaskede plagget på strykebrettet og glatt til. Rull over med lofjerneren og bruk deretter strykejernet. Lorullen er alltid lett å få tak i når den er festet til holderen for strykejernet.

Hvilken svamp skal brukes hvor?

Scotch Brite-svampene leveres med flere ulike skurepads i ulike farger og kvaliteter, avhengig av bruksområde og grad av tilsmussing.

Vanlige spørsmål

Hvilken svamp skal bruke hvor?

Scotch Brite-svampene leveres med flere ulike skurepads i ulike farger og kvaliteter, avhengig av bruksområde og grad av tilsmussing.

Hvorfor følger det ikke med en skrape med den blå fleecen?

Den blå puten er bundet sammen med avrundede syntetiske slipekorn, og etterlater derfor ikke riper på glatte og blanke overflater. Dette er annerledes enn de fleste grønne eller svarte skureputene, som er bundet sammen med mineralkorn.

Kan svampene vaskes?

Ja, 3M anbefaler vask på 40 °C. Svampene kan vaskes i oppvaskmaskin i opp til 75 °C. Dette reduserer holdbarheten på svampene, men de blir rene og frie for bakterier.

Ordliste

Hva er cellulose?

Cellulose blir utvunnet av celleveggene i planter, og brukes i produksjonen av papir, klær og svamper. Svamper laget fra disse plantefibrene er spesielt absorberende og dermed best egnet for tørking.

Hva er agave?

Agave er en sukkulent (saftig plante) og består av mange arter. De kommer fra Mellom-Amerika, og er også vanlige i Spania og Portugal. En av de mest kjente variantene er Blå Agave, som brukes i produksjonen av Tequila. Agave er også en viktig kilde til plantefibre. Disse brukes til produksjon av tau, tråder og tepper.