3M bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.  Dette nettstedet, og 3Ms utvalgte tjenesteleverandører, legger inn informasjonskapsler, som inneholder tekstfiler, på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen og:

  • Tilpasse brukeropplevelsen din på 3Ms nettsteder
  • Vise deg annonser som er tilpasset dine interesser
  • Samle inn anonym statistisk informasjon for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

Lær fordelene med å godta disse informasjonskapslene

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på Innstillinger for informasjonskapsler.

Noen ganger kan avvisninger (opt-outs) mislykkes på grunn av innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren.  Hvis du ønsker å endre innstillingene for avvisninger ved hjelp av dette verktøyet, må du tillate informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleserinnstillingene.

Ved å klikke på «Godta og fortsett» bekrefter du at du forstår og samtykker i innstillingene for informasjonskapsler som er angitt til venstre.

Godta og fortsett

Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
Verneprodukter


Verneprodukter

For å forebygge helsefare tilbyr 3M et bredt utvalg av personlige sikkerhetsprodukter, som for eksempel åndedrettsvern mot partikler eller gass og damp, vernebriller og hørselsvern. Alle disse produktene er behagelige å ha på og er i samsvar med gjeldende europeiske sikkerhetsstandarder og normer.

Åndedrettsvern mot fint støv Åndedrettsvern mot fint støv 3M vernesmasker beskytter effektivt mot partikler, slik som fint støv og røyk.
Åndedrettsvern mot gasser og damp Åndedrettsvern mot gasser og damp 3M åndedrettsvern er halvmasker som beskytter effektivt mot gasser, damper og partikler.
Øyebeskyttelse Øyebeskyttelse Beskytter øynene mot støv og skadelige partikler.
Hørselsvern Hørselsvern 3M tilbyr et variert utvalg av hørselsvern som beskytter hørselen din optimalt.
Hodebeskyttelse Hodebeskyttelse 3M Peltor vernehjelmer er utviklet i samarbeid med profesjonelle brukere.